ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Και το όνομα αυτού “Φοίνικας” – Ο νέος Σύλλογος Βόλεϊ στο νησί της Ρόδου

Με την 160/2015 Διάταξη του Ειρηνοδίκη Ρόδου Επικυρώθηκε το Καταστατικό του Σωματείου Αθλητικός Εκπαιδευτικός Σύλλογος Πετοσφαιρισης  < Φοίνικας > και με αριθμό καταχώρησης στο Πρωτοδικείο Ρόδου 17/21-7-2015

Ο Φοίνικας είναι ο νέος Σύλλογος Βόλεϊ σάλας και μπιτς-βόλεϊ με έδρα το Παραδείσι

Ο σκοπός του συλλόγου συνοπτικά είναι η ανάπτυξη και η διάδοση του αθλητισμού και ειδικότερα η εκμάθηση του αθλήματος της πετοσφαίρισης .

Είναι ένα αμιγώς ερασιτεχνικό σωματείο και πάνω στις αρχές του ερασιτεχνισμού – εθελοντισμού θα πορευτεί .

Αύριο Πέμπτη στης 22¨00 σε αίθουσα που παραχωρήθηκε από τον σύλλογο Ωρίωνα στην  Κυψέλη των Νέων θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ του συλλόγου παρουσία και των 34 ιδρυτικών μελών όπου θα αναγνωστεί το καταστατικό του συλλόγου , θα καθοριστούν οι στόχοι , το όραμα και οι βασικές αρχές , καθώς και οι οργανωτικές λειτουργίες κ.λ.π.  του συλλόγου.

 Θα ακολουθήσει  συνέντευξη τύπου τις προσεχείς ημέρες όπου θα γίνει η επίσημη αναλυτική παρουσίαση του συλλόγου ( έμβλημα –  χρώματα – κανονισμός λειτουργίας )  και οτιδήποτε άλλο πρέπει να γνωρίζει σε πρώτη φάση το κοινό και οι πολίτες της Ρόδου και τις Δωδεκανήσου για την ύπαρξη αυτού του συλλόγου .

Τα μέλη που απαρτίζουν το πρωσορινο Δ.Σ και τα οποία θα οδηγήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα των δυο μηνών σε εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου εκλεγμένου βάση καταστατικών διαδικασιών Δ.Σ είναι τα εξής 

Πρόεδρος                 Παλώνη Αικατερίνη

Αντιπρόεδρος           Περιφεράκης Ιωάννης

Γεν. Γραμματέας      Ζερβός Μιχαήλ

Ταμίας                       Σταυριανός Σταμάτιος

Έφορος τμημάτων     Σταυριανός Νικόλαος

Μέλος                       Πότσου Στεφανία

Μέλος                       Μανής Αλέξανδρος

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Δικηγόρο Βαβούλη Βαλεντίνα για τη γρήγορη και ευγενική της συνεισφορά στην δημιουργία αυτού του νέου συλλόγου , επίσης τον σύλλογο Ωρίωνα για την παραχώρηση της αίθουσας για την πρώτη συνεδρίαση του συλλόγου μας .

Με τιμή

Οι υπεύθυνοι Επικοινωνίας

Καρανίκης Λουκάς  – Πότσου Νικόλαος  

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.