ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Και ξαφνικά, μέρα μεσημέρι στις γιγαντοοθόνες ενός τεράστιου πολυκαταστήματος άρχισε να προβάλλεται σκληρό πoρνό

Ανθρώπινο λάθος; Φάρσα; Κανείς δεν ξέρει. Εκείνο που ξέρουν όλοι όσοι βρίσκονταν στο πολυκατάστημα είναι πως εικόνες πορνό και βογκητά γεμισαν τις γιγαντοοθόνες μεγάλου πολυκαταστήματος.

Το χαρακτηριστικό του τεράστιου πολυκαταστήματος Βάντα Χολ που βρίσκεται στην πόλη Ανχούι στην Ανατολική Κίνα, είναι εκτός από την πολυκοσμία του, όλες τις ώρες της μέρας, και οι τεράστιες γιγαντοοθόνες που υπάρχουν παντού και από τις οποίες «περνάνε» χρήσιμες πληροφορίες ή διαφημίσεις για τους πελάτες.

Κάποια στιγμή την ώρα της αιχμής, και ενώ το εμπορικό έσφυζε από κόσμο, οι οθόνες μαύρισαν. Λίγοι το κατάλαβαν. Το επόμενο δευτερόλεπτο σε όλες και κυρίως στην τεράστια κεντρική οθόνη, εμφανίσθηκαν σκηνές σκληρού και άγριου πορνό. Τα βογκητά που έβγαιναν από τα μεγάφωνα και πλημμύριζαν το χώρο του πολυκαταστήματος συμπλήρωναν το σκηνικό.

Οι πελάτες όταν συνειδητοποίησαν τι συνέβαινε τα έχασαν. Κάποιοι άρχισαν να γελούν αμήχανα, κάποιοι άλλοι πραγματικά το διασκέδαζαν, μητέρες έκλειναν τα μάτια και τα αυτιά των παιδιών τους, Κάποιοι κοντοστέκονταν μπροστά από κάποια γιγαντοοθόνη.

Τελικά ύστερα από λίγο, έτσι ξαφνικά όπως ξεκίνησε η… προβολή, έτσι χάθηκε. Η διοίκηση του πολυκαταστήματος διεξάγει έρευνες και πιστεύει πως κάποιος από το προσωπικό έκανε μια κακόγουστη φάρσα. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.