ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βίντεο: Το καγκουρό ‘τούμπανο’ – Θα έβγαζε νοκ άουτ ακόμα και τον Ρόκι

Το καγκουρό γίγαντας βρέθηκε και δεν διστάζει να σφίξει τα μπράτσα του και να κάνει επίδειξη της δύναμής του μπροστά στο φακό. Δείτε το βίντεο.

Ο Ρότζερ, το κόκκινο καγκουρό με βάρος 89 κιλά και ύψος 2 μέτρα (ναι ναι 2 μέτρα), είναι ένα μεγαθήριο της ανατολικής ακτής που περιπλανιέται στους δρόμους τρομάζοντας τους πάντες. Ο Ρότζερ είναι μόλις 9 χρονών.

Για να αναδείξει την ανδρεία του, ο Ρότζερ, που ζει στο καταφύγιο Καγκουρό, Alice Springs της Βόρειας Επικράτειας, αρέσκεται στο να συντρίβει μεταλλικούς κουβάδες με τα πόδια του, κοιτάζοντας απειλητικά την κάμερα.

O Ρότζερ έχει εκπαιδευτεί ώστε να πολεμάει σώμα με σώμα και να νικάει τον αντίπαλό του με ένα δυνατό λάκτισμα, όπως αναφέρει ο προπονητής του στο καταφύγιο Chris ‘Brolga’ Barnes.

” Η καθημερινή του άσκηση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, το να παλεύει με τους αντιπάλους του και να κυνηγάει την “ανθρώπινη” μαμά του.”

Σύντομα ο Ρότζερ θα είναι αήττητος, καθώς όπως περιμένει ο Brolga, το 9χρονο αρσενικό θα μεγαλώσει κι άλλο.

Μία πρόσφατη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον Ρότζερ, όταν ήταν μικρός, στα χέρια του ανθρώπου που τον φροντίζει.

 

Ο Ρότζερ βρέθηκε στην πλευρά της εθνικής οδού στον μάρσιπο της νεκρής μητέρας του το 2006.

Παρόλα αυτά το ο Ρότζερ έχει δείξει και την ευαίσθητη πλευρά του, όταν φωτογραφήθηκε να αγκαλιάζει ένα λούτρινο λαγουδάκι.

Συνήθως ο Ρότζερ είναι ιδιαίτερα προστατευτικός των θηλυκών μελών του γκρουπ.

” Θα επιτεθεί σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε πλησιάσει αυτόν και τις γυναίκες του.” αναφέρει ο Brolga.

Τα κόκκινα καγκουρό φτάνουν περίπου τα 12 με 15 χρόνια ζωής και συνήθως μεγαλώνουν πιο πολύ από τα ανατολικά γκρι καγκουρό.

 (Με πληροφορίες από το dailymail)

news247.gr/

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.