ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ηχηρό το «ΟΧΙ» από τη Ρόδο [Photos]

Με παλμό οι υποστηρικτές του ΟΧΙ απο την πλατεία Κύπρου έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το επερχόμενο δημοψήφισμα.

Η συγκέντρωση είχε αρκετό κόσμο αν και περιοριζόταν στα πεζοδρόμια λόγω της διέλευσης των οχημάτων απο τους δρόμους . Λίγο πριν σκοτεινιάσει η Πλατεία Κύπρου γέμισε απο κόσμο που εναντιώνεται σε νέα μέτρα λιτότητας και στην περαιτέρω εξαθλίωση του Ελληνικού λαού .

Στην πλατεία υπήρχαν άνθρωποι κάθε ηλικίας .Βροντεροί ήσαν οι σύντομοι χαιρετισμοί των βουλευτών Δωδεκανήσου Νεκτάριου Σαντορινιού και Δημήτρη Γάκη, του Γ.Γ Απόδημου Ελληνισμού Μιχάλη Κόκκινου, του επικεφαλής της παράταξης ΡΟΔΟΠΑΝ Γιώργου Υψηλάντη, του περιφερειακού συμβούλου Θανάση Μπαράκα , της δημοτικής συμβούλου Ευαγγελίας Παναή ,της πολιτευτού των ΑΝΕΛ Μαρίας Αγγέλου,  του συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μαυροματάκου και του ΕΠΑΜ Μανώλη Βασιλογιώργη, καθώς και του εκπρόσωπου των φοιτητών Πανεπιστημίου Αιγαίου .

Ηχηρό το «ΟΧΙ» απο τη Ρόδο [Photos]2

Ηχηρό το «ΟΧΙ» από τη Ρόδο [Photos]
Ηχηρό το «ΟΧΙ» απο τη Ρόδο [Photos]3 Ηχηρό το «ΟΧΙ» από τη Ρόδο [Photos]4 Ηχηρό το «ΟΧΙ» απο τη Ρόδο [Photos]5 Ηχηρό το «ΟΧΙ» από τη Ρόδο [Photos]6 Ηχηρό το «ΟΧΙ» από τη Ρόδο [Photos]7 Ηχηρό το «ΟΧΙ» από τη Ρόδο [Photos]8

rodosreport.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.