ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ιωάννης Φλεβάρης : Ευχετήριο μήνυμα

Ένας συμπατριώτης μας Ιεράρχης καταγόμενος από την Αρχίπολη Ρόδου και την Δωδεκάνησο, τιμήθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο καταλαμβάνοντας την θέση του Επισκόπου, στην οποία μπορεί πολλά να προσφέρει.

Αποτελεί τιμή για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η Χειροτονία του εψηφισμένου εκ του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ολύμπου κ. Κυρίλλου, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη πόλη της Ρόδου.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο Ποιμαντικό και Εκκλησιαστικό σας έργο προκειμένου να αποτελέσετε παράδειγμα πνευματικού καθοδηγητή και φωτισμένου Επισκόπου, καθώς είχα την τιμή ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας να σας μεταφέρω τις ευχές μας για την Χειροτονίας σας. Άξιος!

Η πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και η Χειροτονία σας στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. κ. Κύριλλος με συλλειτουργούς του τους Μητροπολίτες της Δωδεκανήσου, τους Μητροπολίτες και εκπροσώπους Ορθόδοξων Πατριαρχείων και Εκκλησιών καθώς και πλειάδας Θεοφιλέστατων Επισκόπων και Κληρικών, εκπροσώπων άλλων δογμάτων και θρησκειών και πλήθος κόσμου, γέμισε από άκρη σε άκρη τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού καταδεικνύοντας την αγάπη και εκτίμηση προς το πρόσωπό σας.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.