ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία: Σάλος με τουρίστριες που βούτηξαν σε ιστορικό συντριβάνι!

Πέταξαν τα ρούχα τους και αναζήτησαν λίγη δροσιά σε συντριβάνι τρεις τουρίστριες στην Αιώνια Πόλη – Γιατί οι κάτοικοι της Ρώμης δηλώνουν εξοργισμένοι

Οι υψηλές θερμοκρασίες ανάγκασαν τρεις τουρίστριες, που κάνουν τις διακοπές τους στην Ρώμη, να αναζητήσουν λίγη δροσιά στο πρώτο συντριβάνι που βρήκαν μπροστά τους. Έτσι, οι νεαρές γυναίκες πέταξαν τα ρούχα τους και βούτηξαν στο ιστορικό συντριβάνι «Fontana dell’Acqua Paola» στον λόφο Janiculum, στο δυτικό τμήμα της ιταλικής πρωτεύουσας.

Το συντριβάνι κατασκευάστηκε το 1612 και εκεί γυρίστηκαν σκηνές της γνωστής ταινίας του Πάολο Σορρεντίνο «Η τέλεια ομορφιά». Οι δύο από τις τουρίστριες έμειναν με τα μπικίνι τους και η τρίτη με ολόσωμο μαγιό, αλλά η ενέργειά τους εξόργισε τους κατοίκους της Ρώμης, όταν οι φωτογραφίες των τριών γυναικών, που δροσίζονται στο ιστορικό συντριβάνι, αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από κάποιον εξοργισμένο περαστικό.

Αρκετοί κάτοικοι της Αιώνιας Πόλης διαμαρτυρήθηκαν με αναρτήσεις τους στο Twitter και χαρακτήρισαν τις τουρίστριες αγενείς ενώ δεν θεωρούν τις υψηλές θερμοκρασίες δικαιολογία για να βουτήξουν στο ιστορικό συντριβάνι.

«Πρέπει να πάμε και να κάνουμε κάτι ανάλογο στην Αγγλία ή στην Γερμανία. Αύριο θα πάω με το μποξεράκι μου και με σκουφάκι κολύμβησης», έγραψε ένας εξαγριωμένος χρήστης και κάποιος άλλος ανέφερε: «Αυτές οι γυναίκες είναι τόσο αναιδείς».

Δεν έχει γίνει γνωστό αν οι τρεις τουρίστριες έγιναν αντιληπτές από την αστυνομία, αλλά στην Ιταλία το πρόστιμο για όποιον μπαίνει στα συντριβάνια φθάνει μέχρι 200 ευρώ.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.