ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία: Εξαγριωμένο πλήθος μαχαίρωσε οδηγό αφού τραυμάτισε 30 άτομα

Επίθεση σημειώθηκε σε έναν οδηγό όταν μια εξαγριωμένη μερίδα κόσμου του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε θανάσιμα καθώς πριν από λίγο είχε πέσει με το αυτοκίνητό του πάνω σε πλήθος, τραυματίζοντας πάνω από τριάντα άτομα.

Το ατύχημα συνέβη στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην κοινότητα Nule της επαρχίας του Σάσαρι, στην οποία, τη στιγμή του ατυχήματος, γινόταν ένα φεστιβάλ, στα πλαίσια μιας τοπικής θρησκευτικής γιορτής.

Όπως δείχνουν οι μαρτυρίες, ένας 43χρονος έχασε τον έλεγχο του Fiat Panda του και έριξε το όχημα σε ένα πλήθος που βρισκόταν στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπως ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ. Το όχημα τραυμάτισε πάνω από 30 άτομα, ένας εκ των οποίων είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Το όχημα κατέστρεψε και πάγκους που είχαν στηθεί για τον εορτασμό.

Μερικοί από το πλήθος, όντας φανερά θυμωμένοι, μπλόκαραν το αυτοκίνητο και επιτέθηκαν στον οδηγό αφού το εγκατέλειψε. Ο άνδρας μαχαιρώθηκε τέσσερις φορές πριν η αστυνομία τον σώσει από το λιντσάρισμα, και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο San Francesco di Nuoro.

Άλλοι άνθρωποι που τραυματίστηκαν στο περιστατικό, διακομίσθηκαν σε τρία τοπικά νοσοκομεία.

Μερικοί μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κατά τη στιγμή του ατυχήματος.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.