ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία: 13χρονος μαθητής σκότωσε με βαλίστρα δάσκαλο επειδή του έγινε παρατήρηση

Ο άτυχος εκπαιδευτικός δέχθηκε κατάστηθα το βέλος όταν άκουσε φωνές από διπλανή αίθουσα – Ο ανήλικος δράστης, σύμφωνα με μαρτυρίες, τραυματίσε μια δασκάλα που του είπε να φύγει από την αίθουσα επειδή καθυστέρησε

Μια ανείπωτη τραγωδία με δράστη έναν 13χρονο μαθητή και θύμα έναν καθηγητή ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν δέχθηκε ένα βέλος κατάστηθα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βαρκελώνη.

Κατά πληροφορίες από ισπανικά μέσα ενημέρωσης η τραγωδία συνέβη όταν μια δασκάλα δεν δέχθηκε τον νεαρό μαθητή στην τάξη επειδή καθυστέρησε στην προσέλευσή του.

Τότε ο 13χρονος έβγαλε μια βαλίστρα και έριξε ένα βέλος στο πρόσωπο της καθηγήτριας ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι τραυμάτισε με μαχαίρι και την κόρη της που είναι μαθήτρια στο σχολείο.

Ο άτυχος εκπαιδευτικός όταν άκουσε τη φασαρία έτρεξε στην αίθουσα για να δει τι συμβαίνει και τότε δέχθηκε κατάστηθα το βέλος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Η τραγωδία συνέβη στο σχολείο Joan Fuster στην περιοχή Λα Σαγκρέρα της Βαρκελώνης.

«Ο ύποπτος είναι κάτω των 14 ετών. Η αστυνομία τον έχει αναγνωρίσει, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει στην σύλληψή του, καθώς, επειδή είναι κάτω των 14 ετών, δεν μπορεί νομικά να τού ασκήσει δίωξη«, διευκρίνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας ο οποίος συμπλήρωσε ότι προς το παρόν ο ανήλικος “φρουρείται” στο σχολείο.

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.