ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ιερόσυλος “χτυπούσε” Ιερούς Ναούς στο Ρέθυμνο

Εξιχνιάστηκαν, δύο υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε Ιερούς Ναούς και δύο απόπειρες κλοπών σε κοσμηματοπωλείο, στο Ρέθυμνο

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου ημεδαπού

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία και σε 20χρονη ημεδαπή για μία απόπειρα κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τη μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, δύο περιπτώσεις κλοπών από Ιερούς Ναούς και δύο απόπειρες κλοπής σε κοσμηματοπωλείο, στο Ρέθυμνο, για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται 32χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς και της κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 21.08.2015 έως και 23.08.2015 είχε προβεί στη διάπραξη δύο κλοπών από Ιερούς Ναούς αφαιρώντας, διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 1.300 ευρώ.

Ο 32χρονος, εντοπίστηκε στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ρεθύμνου και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, για το αδίκημα της κλοπής.

Όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη έρευνα, ο δράστης επιχείρησε ανεπιτυχώς δύο φορές, να εισέλθει σε κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, ενώ στη μία απόπειρα κλοπής στο εν λόγω κοσμηματοπωλείο, ο 32χρονος είχε ως συνεργό την 20χρονη.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 32χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους Εφημερίους των Ναών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.