ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ιερόδουλη στη Βρετανία άφηνε τους πελάτες να βιάζουν τις ανήλικες κόρες της

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στη Βρετανία ότι μια ιερόδουλη καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με την κατηγορία ότι επέτρεπε στους πελάτες της να κακοποιούν σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες της.

Η  υπόθεση εκδικάστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Πλίμουθ. Σύμφωνα με τον Independent, η μητέρα, κρατούσε φυλακισμένες τις κόρες της για μέρες στα υπνοδωμάτιά τους, τις χτυπούσε με ξύλα μπαμπού και πολλές φορές τις ανάγκαζε να τρώνε γατοτροφή και να πίνουν τα ούρα τους.

Από μικρή ηλικία τα κορίτσια υφίσταντο σεξουαλική κακοποίηση από τους συντρόφους και τους πελάτες της μητέρας τους.

Μάλιστα η μητέρα είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για οκτώ υποθέσεις που αφορούσαν κακοποίηση ζώων την περίοδο 1976 και 1988, όμως η κακοποίηση των παιδιών της βγήκε στο φως μόλις το 2014.

Σύμφωνα με τον Independent, τα φριχτά βασανιστήρια περιέγραψε στους αστυνομικούς μία από τις κόρες, η οποία αποφάσισε να καταγγείλει την μητέρα της. Ένα από τα κορίτσια είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει την ζωή της σε ηλικία επτά ετών.

Η 70χρονη πλέον μητέρα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών, ενώ στην φυλακή οδηγήθηκε και ένας 60χρονος άνδρας ονόματι Raymond Williams, ο οποίος κακοποιούσε συστηματικά τα κορίτσια. Η ποινή που θα εκτίσει είναι τριετής. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρισκόταν και ένας 57χρονος άνδρας, όμως πέθανε πριν διεξαχθεί η δίκη.

newsbeast.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.