ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ιδού η Ρόδος, ιδού και η Μαρίνα της

Μέσα στην κρίση, τα capital controls, τα προβλήματα στον τουρισμό και τη γενική αβεβαιότητα, κάποιοι άνθρωποι τολμούν και κάνουν πράγματα που πάνε κόντρα στη μιζέρια: η νέα Μαρίνα της Ρόδου, ένα σύγχρονο και σπουδαίο έργο για την Ρόδο, το Αιγαίο και την Μεσόγειο, ξεκίνησε την δοκιμαστική λειτουργία της και ήδη υποδέχεται και φιλοξενεί σκάφη αναψυχής.

Στόχος της νέας Μαρίνας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε σκάφη αναψυχής και επισκέπτες αλλά και η συμβολή της στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού. Προτεραιότητα, ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ένας χώρος όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τον περίπατο, τον καφέ, το φαγητό, τις αγορές τους ή να αθληθούν πλάι στη θάλασσα.

Η νέα Μαρίνα της Ρόδου παρέχει στον επισκέπτη ασφαλή και λειτουργική διαμονή καθόλη τη διάρκεια παραμονής του. Από εκεί μπορεί να ταξιδεύει σε όλο το Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της διασφαλίζουν την ασφαλή και ολοκληρωμένη διαχείρισή της, όλο το 24ωρο. Διαθέτει ενοποιημένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, παρακολούθησης, διαχείρισης, λειτουργίας, και ασφάλειας των χερσαίων και θαλάσσιων εγκαταστάσεων της.

Η Υποδοχή της Μαρίνας είναι στελεχωμένη με ικανό και έμπειρο προσωπικό, έτοιμο να δώσει άμεσες λύσεις και να εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Ο πελάτης πληροφορείται άμεσα για όλες τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, επικοινωνώντας είτε με την υπηρεσία Υποδοχής, είτε μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης της Μαρίνας χρησιμοποιώντας smartphone, tablet ή υπολογιστή. Στην υποδοχή υπάρχει χώρος για την εκτύπωση εγγράφων και φαξ των πελατών, καθώς και Βusiness Center.

Η Μαρίνα διαθέτει πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων booking- berthing. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου το αίτημά τους και να λαμβάνουν άμεσα απάντηση.
Στην πρώτη φάση ανάπτυξής της, η νέα Μαρίνα Ρόδου θα διαθέτει 382 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών. Ο ελλιμενισμός θα γίνεται με ειδικά μέσα και από εξειδικευμένο προσωπικό, απαλλάσσοντας τον φιλοξενούμενο από ταλαιπωρίες και κινδύνους.

Όλα τα κτίρια της Μαρίνας είναι χαμηλά, ώστε να μην εμποδίζουν τη θέα και να εναρμονίζονται με το περιβάλλον. Τα αρχιτεκτονικά τους στοιχεία εμπνέονται από τη μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Επισκεφθείτε το web site της νέας Μαρίνας Ρόδου, στο www.rhodesmarinas.com
και τη σελίδα στο facebook www.facebook.com/pages/Rhodes-Marinas/365563713604486?fref=ts

Marina-Rodou3

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.