ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ιδανικό μέγεθος: άλλο για το one night stand, άλλο για τη σχέση

Ακόμη μια έρευνα πραγματοποιείται γύρω από το επίμαχο θέμα των ανδρικών “προσόντων”, προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσει τις επιθυμίες των γυναικών και με τα ευρήματά της να μπορέσει να βρει μια άκρη… Το συμπέρασμά της; Οι επιθυμίες και τα μεγέθη που προτιμούν οι γυναίκες ποικίλουν ανάλογα της κατάστασης.

Το ιδανικό μέγεθος είναι ένα θέμα το οποίο συζητιέται διαρκώς, και απ ότι φαίνεται θα συνεχίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Επιστήμονες από τα Πανεπιστήμια της Καλιφόρνια, του Λος Άντζελες και του Νέου Μεξικού, προχώρησαν σε μια πιο διαδραστική μελέτη εκτυπώνοντας σε 3D εκτυπωτές, 33 μοντέλα ανδρικού μορίου, σε διαφορετικά μεγέθη, σε κατάσταση στύσης.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο Plos One και σύμφωνα με τα ευρήματά της οι γυναίκες επιλέγουν διαφορετικά μεγέθη για ένα one night stand και διαφορετικά μεγέθη για μια μακροχρόνια σχέση. Όπως φαίνεται, οι γυναίκες δεν είναι μόνο πιο ευέλικτες στο θέμα “σεξουαλικός προσανατολισμός”.

Να το πάρουμε από την αρχή

Σκοπός αυτής της μελέτης, στην οποία έγινε χρήση 3D τεχνολογίας, ήταν να πάει ένα βήμα παραπέρα και να καταλήξει σε πιο συγκεκριμένα συμπεράσματα, καθώς σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα και όπως σημειώνεται στη Daily Mail προηγούμενες μελέτες “έχουν βασιστεί σε πιο αφηρημένες εκτιμήσεις”.

Ιδανικό μέγεθος: άλλο για το one night stand, άλλο για τη σχέση

Οι ερευνητές λοιπόν κάλεσαν 75 γυναίκες να πάρουν μέρος στη μελέτη. Έπειτα, οι συμμετέχουσες κλήθηκαν να επιλέξουν το ιδανικό πέος για μια one night stand συνεύρεση και ένα ιδανικό πέος για μια μακροχρόνια σχέση.

Δύο καταστάσεις, δύο μεγέθη

Το μέγεθος που επέλεξαν οι γυναίκες για το one night stand ήταν (κατά μέσο όρο) τα 16,3 εκατοστά όσον αφορά το μήκος και τα 12,7 εκατοστά όσον αφορά την περίμετρο. Για μια μακροχρόνια σχέση, όμως, οι προτιμήσει γύρω από τα μεγέθη φαίνεται να αλλάζουν, καθώς οι γυναίκες επέλεξαν (κατά μέσο όρο) τα 16 εκατοστά στο μήκος και τα 12,2 εκατοστά στην περίμετρο.

Περίμετρος > μήκος

Τι να καταλάβει ένας άνδρας από όλο αυτό το μπέρδεμα; Το επόμενο στάδιο της μελέτης, μάλλον, τους εξηγεί ότι αν είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουν είναι ότι οι γυναίκες ασχολούνται και ενδιαφέρονται περισσότερο για την περίμετρο του πέους και όχι για το μήκος του. 

Κατά τη διάρκεια της μελέτης οι γυναίκες κλήθηκαν να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια τα οποία συμπεριλάμβαναν ερωτήσεις σχετικά με τις προτιμήσεις τους γύρω από το μέγεθος του ανδρικού μορίου, τη σεξουαλική τους ιστορία, και την τρέχουσα σεξουαλική τους κατάσταση (ποσοστά οργασμού, ευκολία λίπανσης κτλ.).

Ιδανικό μέγεθος: άλλο για το one night stand, άλλο για τη σχέση

Στη συνέχεια, ολοκλήρωσαν μια 10λεπτη εργασία στον υπολογιστή που αξιολογούσε την ανάκληση της μνήμης τους σχετικά με τα μεγέθη που είχαν επιλέξει. Συνολικά, οι γυναίκες θυμόντουσαν καλά το μέγεθος που είχαν επιλέξει, όσον αφορά την περίμετρο, όχι όμως και το μήκος.

“Μία πιθανή εξήγηση είναι ότι οι γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο για την περιφέρεια, για αυτό μάλλον και την κοιτάν περισσότερο”, σημειώνουν οι ερευνητές.

Γιατί έχουν δύο προτιμήσεις οι γυναίκες; Άγνωστο

Όσον αφορά τον λόγο που οι γυναίκες επιλέγουν διαφορετικά μεγέθη ανάλογα την κατάσταση, επιστημονική απάντηση δεν υπάρχει, παραμόνο εικασίες.

Για παράδειγμα οι επιστήμονες εικάζουν πως οι γυναίκες προτιμούν τα μικρότερα πέη σε μια μακροχρόνια σχέση, για λόγους σωματικής άνεσης και πιθανής προτίμησης στη μειωμένη αρρενωπότητα (και όμως).

Ιδανικό μέγεθος: άλλο για το one night stand, άλλο για τη σχέση

“Δεδομένου ότι οι γυναίκες έχουν πιο ευχάριστες και οργασμικές εμπειρίες σε πιο μακροχρόνιες σχέσεις, μπορεί να προτιμούν ένα μεγαλύτερο πέος για ένα βραχυπρόθεσμο sex, εν μέρει, έτσι ώστε η αυξημένη σωματική αίσθηση να αντισταθμίζει τη μειωμένη ψυχολογική σύνδεση”, προσθέτουν.

www.pathfinder.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.