ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ιαπωνία: Το νέο εστιατόριο για γυμνούς δε θα επιτρέπει την είσοδο στους… υπέρβαρους

Μια διαφορετική… γυμνή γευστική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι κάτοικοι του Τόκιο, τον επόμενο μήνα.

Αλλά σε αντίθεση με παρόμοια εστιατόρια που άνοιξαν πρόσφατα στο Λονδίνο και στη Μελβούρνη, το Amrita στην Ιαπωνία σχεδιάζει να ζυγίσει και να μετράει το ύψος των πελατών στην είσοδο με σκοπό να αποκλείει τους υπέρβαρους!

Στην ιστοσελίδα του, το εστιατόριο προειδοποιεί ότι οι πελάτες οι οποίοι είναι πιθανό να είναι πάνω από 15 κιλά από το «μέσο βάρος» που αντιστοιχεί στο ύψος τους, δεν θα μπορούν να κάνουν κράτηση.

Το Amrita έχει επίσης και όριο ηλικίας μεταξύ 18 και 60 ετών.

Αλλά σε αντίθεση με το Λονδίνο και το γυμνό εστιατόριο της Μελβούρνης, οι πελάτες στο Amrita δεν θα είναι εντελώς γυμνοί. Το εστιατόριο θα μοιράζει εσώρουχα από χαρτί και το προσωπικό θα φορά string ή «μικρά εσώρουχα».

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες του RocketNews24, το εστιατόριο θα προσφέρει και αντρικό σόου με μοντέλα από την Ευρώπη και την Αμερική. Οι σερβιτόροι θα είναι επίσης «άνδρες με τα ωραιότερα σώματα του κόσμου».

amrita

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα περίεργα, οι πελάτες είναι ακόμα υποχρεωμένοι να αφήνουν τα κινητά τους τηλέφωνα στην πόρτα και να μην μιλούν ή να αγγίζουν άλλους πελάτες.

Το εστιατόριο θα ανοίξει τις πύλες του στις 29 Ιουλίου, αλλά ήδη οι κρατήσεις έχουν σπάσει ρεκόρ.

Το εισιτήριο top-tier για 748 δολάρια είναι ήδη sold out και τα εισιτήρια χωρίς την παράσταση χορού κυμαίνονται στα 131 δολάρια.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.