ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ηθοποιός στην Αμερική ο χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης

Πρωταγωνιστεί σε παράσταση εμπνευσμένη από τον τραγικό μύθο του Σίσυφου

 Βασισμένη στον ελληνικό τραγικό μύθο του Σίσυφου και εμπνευσμένη από τον Σάμιουελ Μπέκετ είναι η παράσταση που παρουσιάζει ο αθλητής και χορευτής πια Ιωάννης Μελισσανίδης σήμερα Τετάρτη στο “Theatre 40” του Μπέβερλι Χιλς.

Ο Σίσυφος συμβολίζει την αιώνια προσπάθεια του ανθρώπου να ξεπεράσει το πεπρωμένο του με οποιοδήποτε κόστος. Είναι ο διαρκής αγώνας του να υπερβεί τα εμπόδια και να αλλάξει τη μοίρα του. Η παράσταση, που τη σκηνοθετεί η Ελπίδα Σκούφαλου, είναι ένας ύμνος για το νικητή του Άδη που με ασίγαστο πάθος είναι προσηλωμένος στο στόχο του. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα που το 1996 κατέκτησε την πρώτη θέση στην ενόργανη γυμναστική, αφιερώνει την παράστασή του στους αθλητές και τις αθλήτριες των Special Olympics που αυτό το διάστημα από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου, πραγματοποιούνται στο Λος Άντζελες. Μάλιστα ως επίσημος πρεσβευτής των Special Olympics παρέλασε με την Ελληνική Αποστολή και κλήθηκε να κάνει απονομές μεταλλίων. 

Με το “Σίσυφο” ο Ιωάννης Μελισσανίδης εκπληρώνει το όνειρό του να ασχοληθεί με την υποκριτική μετά τις σπουδές του στην Αμερικανική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών του Λος Άντζελες και τη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου.

www.parapolitika.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.