ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δεν θα πιστέψεις ποιος ηθοποιός αποκάλυψε πως ‘αρνήθηκε’ το ρόλο του Λεωνίδα στο «10 λεπτά κήρυγμα»

Τι συνέβη και δεν έπαιξε τον Λεωνίδα ενώ πήρε τον ρόλο;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ήταν αυτός που είχε πάρει τον ρόλο του Λεωνίδα στο «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

«Η πρώτη μου οντισιόν ήταν για τον ρόλο του Λεωνίδα στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα”. Μάλιστα, από ό,τι θυμάμαι, ήμουν ο πρώτος από όλους τους υποψήφιους που είχαν δει από την εταιρεία παραγωγής. Αλλά παρόλο που πήρα τον ρόλο, μία εβδομάδα μετά μου είπαν ότι με είχε δει ο Αλέξανδρος Ρήγας που ετοίμαζε με την ίδια εταιρεία το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” και προτίμησαν να μου δώσουν τον ρόλο του γιου της Αλέκας (Χρύσα Ρώπα)».

Θυμάται το πρώτο του γύρισμα; «Ήταν με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Με τη Δήμητρα κάναμε τα τέσσερα πρώτα, επεισόδια, τα οποία ξαναγύρισα μετά με τη Χρύσα Ρώπα, όταν εκείνη αποχώρησε. Όταν είσαι 18-19 χρόνων και καλείσαι να είσαι επαγγελματίας ενώ στην πραγματικότητα είσαι παιδί, το λιγότερο που αισθάνεσαι είναι αμηχανία. Αλλά περνούσα ωραία».

Ο Αλέξανδρος Ρήγας είπε πρόσφατα ότι υπήρχαν εντάσεις σε αυτή τη σειρά. «Και να υπήρχαν, δεν το καταλάβαινα. Είχα άγνοια κινδύνου. Εμένα μου άρεσε πολύ το κείμενο, γελούσα με τις ατάκες και προσπαθούσα να μαζεύω πληροφορίες. Να δω γιατί είναι τοποθετημένες έτσι οι κάμερες γιατί έχουν βάλει οε εκείνη τη θέση τα φώτα, πράγματα που μου φάνηκαν πολύ χρήσιμα στην πορεία».

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.