ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Επειδή του είχα πει ότι δεν ήθελα να είμαι μαζί του, ήθελε να με σκοτώσει»! Σοκάρει η αποκάλυψη της…

Ειλικρινής και άκρως αποκαλυπτική ήταν σε πρόσφατη συνέντευξή της η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί δεν έχει παντρευτεί μέχρι σήμερα, για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί και τι της έκανε ένας άντρας που απέρριψε.

«Ήμουν πολύ καλομαθημένη- κακομαθημένη από την οικογένεια μου. Ήμουν οικονομικά ανεξάρτητη και δεν μπορούσα να μπω στα καλούπια της ζήλιας και της ανταγωνιστικότητας που συνόδευαν τις σχέσεις μου. Η αλήθεια είναι ότι με έλκυαν οι άντρες που με ταλαιπωρούσαν, μέχρι που κάποια στιγμή έλεγα ‘’Φτάνει’’ και έφευγα» είπε αρχικά στο περιοδικό ΟΚ η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Όπως είπε στο παρελθόν δέχτηκε πολλές φορές προτάσεις γάμου. «Μια στα 24 μου, μια στα 35 μου και μια στα 40 μου. Ξέρεις τι γίνεται με εμένα; Συνήθως έχω τεράστια υπομονή και μπορεί όταν με ενοχλούν κάποια πράγματα να το πω μια, να το πω δυο. Κάποια στιγμή τα μαζεύω μέσα μου και όταν δω ότι δεν αλλάζει η κατάσταση , φεύγω. Έχει τύχει σύντροφός μου να μπει μέσα στο σπίτι, να πατήσει τον διακόπτη για να ανάψει το φως και να ακούει απλά την ηχώ της φωνής του μέσα στο σκοτάδι, γιατί φεύγοντας είχα πάρει μαζί μου τα φωτιστικά», ανέφερε.

Αυτή την περίοδο δεν θέλει μια σχέση και χαίρεται που δεν είναι ερωτευμένη καθώς νιώθει την ελευθερία σε όλο της το μεγαλείο.

«Μου έχει τύχει μια περίοδο που είχα ένα μικρό αυτοκίνητο, να πέσει με φόρα πάνω μου ο σύντροφος μου με το δικό του μεγάλο αμάξι και να μου το διαλύσει. Επειδή του είχα πει ότι δεν ήθελα άλλο να είμαι μαζί του, ήθελε να με σκοτώσει», αποκάλυψε και μας σόκαρε.

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.