ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Ήθελα να ρίξω το παιδί μου γιατί έβλεπα εφιάλτες» [Video]

Για την ανασφάλεια που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και την ευτυχία που έφερε ο ερχομός της κόρης της που σήμερα είναι 20 ετών, μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα, καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Τhe 2night show».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την κόρη που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, είχε ανασφάλεια ότι δεν θα γίνει καλή μητέρα.

«Αν δεν υπήρχε το παιδί, νομίζω ότι δεν θα υπήρχα τώρα! Ήμουν άνθρωπος των άκρων. Το παιδί με έχει κρατήσει και εγώ δεν ήθελα παιδί. Πήγα να το ρίξω. Αισθανόμουν ότι δεν θα γίνω καλή μάνα! Έβλεπα εφιάλτες! Και έγινα μία καλή μάνα μπορώ να πω. Όταν γέννησα το παιδί μου, πέρασα την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου! Το θήλασα για 14 μήνες. Ευτυχία! Στα χρόνια που ζω, εκείνο το διάστημα ήμουν ευτυχισμένη. Έπαιρνα το παιδί και το πήγαινα στην παιδική χαρά από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και μετά από τις 5 το απόγευμα, μέχρι τις 9 το βράδυ. Το παιδί μου ήταν όλος μου ο κόσμος», είπε η ηθοποιός για την κόρη της που σήμερα είναι 20 ετών.

newsbeast.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.