ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φαραντούρη για Ρουβά: Ήταν πολύ καλός στο Αξιον Εστί

Για τον Σάκη Ρουβά και την ερμηνεία του στο Αξιον Εστί μίλησε η Μαρία Φαραντούρη.

Η διάσημη ερμηνεύτρια βρέθηκε καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή της Σεμίνα Διγενή στον Real FM και ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον Ρουβά. Εξέφρασε για ακόμα μία φορά δημόσια την εκτίμησή της στο πρόσωπό του και επαίνεσε την ερμηνεία του στο Άξιον Εστί.

Αναλυτικά:

Μαρία Φαραντούρη: Βέβαια, πρέπει να σου αποκαλύψω και κάτι. Όλοι λέγαν τότε για το Ρουβά κτλ και όλοι είχαμε τρομάξει. Λέμε ο Ρουβάς πώς θα το πει; Λοιπόν, κάθισα και τον άκουσα.

Σεμίνα Διγενή: Πώς σου φάνηκε;

Μαρία Φαραντούρη: Μου φάνηκε πολύ καλός! Νόμιζα ότι θα το πει με ένα ποπ τρόπο, ξέρεις με στενή φωνή ποπ και λέω ‘Πω πω Άξιον Εστί πώς θα το πει;’. Αυτός, όμως, δούλεψε τη φωνή του και την έκανε βαρυτονάλε και μου έκανε εντύπωση! Δεν το είπε απερίσκεπτα και εκ του προχείρου. Φαίνεται ότι δούλεψε. Άλλος κάνει σύγκριση με Μπιθικώτση, δεν θα κάνω εγώ τέτοιες συγκρίσεις. Αλλά το ότι δούλεψε, αυτό οφείλω να το πω! Αν κάποιος, από οπουδήποτε μπορεί, αλλά να το πει αληθινά, αυτό λέει και ο Μίκης αυτή είναι η άποψη του. Αλλά δυστυχώς όλοι δεν μπορούν… Δεν μπορούν όλοι!

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.