ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ηρωική γάτα σώζει… ψάρι από βέβαιο θάνατο! [Video]

Βόμβα στα θεμέλια του στερεότυπου που θέλει τις γάτες να βλέπουν τα ψάρια ως το καλύτερο… πιάτο που θα μπορούσε να τους σερβιριστεί , βάλθηκε να βάλει ο γούνινος πρωταγωνιστής ενός συγκινητικού βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Και αυτό γιατί, κόντρα στα ζωώδη ένστικτά της, αλλά και στους «νόμους» της φύσης, μία γάτα δεν άρπαξε την… ευκαιρία για ένα γρήγορο και εύκολο μεζέ, εντοπίζοντας ένα ψαράκι-κλόουν (κυριολεκτικά) έξω από τα νερά του να ξεψυχά, αλλά το είδε σαν μια καλή ευκαιρία να κερδίσει το δικό της κομμάτι από την πίτα της διαδικτυακής δημοσιότητας ως ήρωας!

Αντί λοιπόν να καταλήξει στο στομάχι της, το ψάρι βρίσκει ανέλπιστα σωτήρα στα μάτια ενός εκ των χειρότερων θηρευτών του, ο οποίος αφού επιβεβαιώνει πως η επιχείρηση διάσωσης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, απομακρύνεται από το σημείο.

Παρόλα αυτά, το βίντεο θα ήταν ό,τι πιο συγκινητικό ίσως είχατε δει σήμερα σε έναν ιδανικό κόσμο, αν το ψαράκι ήταν αληθινό, καθώς με μια προσεκτικότερη ματιά (τουλάχιστον) εμείς πιστεύουμε ότι ζει όσο και ο Νέμο!

Όπως και να έχει πάντως, οι προθέσεις είναι αυτές που μετρούν!

newsbomb.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.