ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ήρθε ο Μίχος – Απέκτησε τον Χειμωνέττο – Ξεκίνησαν τα διαρκείας για τον Ιάλυσο

Στη Ρόδο βρίσκεται από χθες ο κ. Πέτρος Μίχος καθώς σε λίγες μέρες ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας. Με την άφιξη του, ο έμπειρος τεχνικός χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε γκρουπ προκειμένου να ξεκινήσουν τα εργομετρικά τεστ και τις προβλεπόμενες αιματολογικές εξετάσεις.
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Χειμωνέττο. Ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στον Κλεάνθη. Το Δ.Σ της ομάδας τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Ιάλυσου.
Ο ίδιος δήλωσε:
‘Για μένα ειναι μεγάλη χαρά που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως είναι ο Ιάλυσος. Θέλω πολύ να βοηθήσω μέσα από τη δουλειά και απο τη δίψα που έχω ώστε να πετύχουμε μαζι με την ομαδα τους στόχους μας. Είναο μια ευκαιρία να διαφημίσουμε το δωδεκανησιακο ποδόσφαιρο που τα τελευταία χρονια είναι στην αφάνεια, γι αυτό θα ηταν καλό ο κόσμος
να στηρίξει αυτήν τη προσπάθεια και στα εύκολα και στα δύσκολα να ειναι δίπλα μας ώστε να εχουμε μια επιπλέον ώθηση. Καλή  χρονια σε όλα τα παιδιά εύχομαι να έχουμε υγεία.’
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Οι κάρτες silver member και gold member αφορούν μόνο τις θέσεις στην σκεπαστή εξέδρα με αριθμημένα καθίσματα. Περισσότερες πληροφορίες από τον κ. Θανάση Αμπελιώτη στο τηλέφωνο 6945137986.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.