ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΗΠΑ: Γυναίκα πήδηξε στο κενό για να αυτοκτονήσει και προσγειώθηκε σε περαστική

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, η ηλικιωμένη περαστική ρωτούσε αδιάκοπα για την κατάσταση της γυναίκας που έπεσε πάνω της και προσευχόταν για εκείνη

Μία ηλικιωμένη που περπατούσε αμέριμνη στο κέντρο της Νέας Υόρκης την Παρασκευή τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω της μια γυναίκα, η οποία είχε πηδήξει από τον τρίτο όροφο ενός διπλανού κτιρίου με σκοπό να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η αθώα περαστική βρισκόταν στο πεζοδρόμιο της Πρώτης Λεωφόρου όταν η απελπισμένη γυναίκα πήδηξε από το παράθυρό της, στις 3.15 το μεσημέρι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας. 

Εκείνη την ώρα, σε ένα διπλανό γραφείο, λάμβανε χώρα ένα πάρτι για τις γιορτές και ο κόσμος έσπευσε να προσφέρει τη βοήθειά του στις δύο γυναίκες. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην εφημερίδα New York Post, η ηλικιωμένη περαστική, παρόλο που ήταν πολύ φοβισμένη και μπερδεμένη, ρωτούσε αδιάκοπα για την κατάσταση της γυναίκας που έπεσε πάνω της και προσευχόταν για εκείνη.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, ωστόσο έχει πλέον ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Όσο για την αυτόχειρα, παρόλο που ένας υπάλληλος ενός κοντινού εστιατορίου προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία της, μέχρι την ώρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μπέλβιου ήταν ήδη νεκρή. «Ήταν πολύ γλυκιά κοπέλα και πάντα φιλική» ανάφερε ένας γείτονας για εκείνη, εκφράζοντας την έκπληξή του που θέλησε τόσο απρόσμενα να δώσει τέλος στη ζωή της.

www.protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.