ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΗΠΑ: Δείτε πώς μία λέσχη μοτοσικλετιστών βοήθησε μαθήτρια-θύμα bullying

Η μικρή Audrianna, από την πόλη Τολέδο στις ΗΠΑ, φοβόταν να πάει στο σχολείο καθώς είχε πέσει θύμα bullying από τους συμμαθητές της – Με ποιον τρόπο αποφάσισε να την βοηθήσει η μητέρα της

Η Audrianna Reynolds είναι 7 ετών και φοιτά σε σχολείο στην πόλη Τολέδο στο Οχάιο των ΗΠΑ. Όπως αποκάλυψε η μητέρα της Alexandria Reynolds στο δίκτυο ABC Toledo, η κόρη της αγαπά πολύ το ποδήλατο και είναι ένα παιδί που του αρέσει να παίζει στην γειτονιά, αλλά, ίσως επειδή μοιάζει με αγοροκόριτσο, η μικρή μαθήτρια είχε πέσει θύμα bullying από τους συμμαθητές της και φοβόταν να πάει στο σχολείο.

Η μητέρα της 7χρονης είχε μια μοναδική ιδέα, ζήτησε την βοήθεια της τοπικής λέσχης μοτοσικλετιστών, που ακούει στο όνομα «The Punishers» (οι τιμωροί) και στην οποία είναι μέλη της στρατιωτικοί και πυροσβέστες. Ο πρόεδρος της λέσχης Daniel Bushey πήρε την απόφαση να συνοδεύουν κάθε μέρα οι μοτοσικλετιστές την μικρή μαθήτρια στο σχολείο. Ο ίδιος φόρεσε στην 7χρονη κράνος και την διαβεβαίωσε πως ό,τι κι αν χρειαστεί τα μέλη της λέσχης θα είναι στο πλευρό της.

«Θέλαμε να της δώσουμε θάρρος, να ξέρει ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι κακοί και ότι υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι στον κόσμο», δήλωσε η μητέρα της μαθήτριας και τόνισε ότι τα μέλη της λέσχης βοήθησαν σημαντικά την μικρή Audrianna.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.