ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Τζώρτζια των ΜΠΛΕ ξεσπά: «Έχουν πει ότι παίρνω ναρκωτικά και ότι είμαι μάγισσα»!

H Τζώρτζια των ΜΠΛΕ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «stΑΡΤ music» στον ΑΡΤ 90,6 FM και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Λάζο Μαντικό.

Δείτε τι είπε η τραγουδίστρια με την εκκεντρική εμφάνιση…

… για τον χαρακτήρα της:
«Δεν είμαι τελειομανής. Εγώ πάω πάντα με αυτό που με ενθουσιάζει! Πάω κοντά σε αυτό που θα ήθελα να εκφράσω. Είναι δύσκολο αυτό, όσο εύκολο και να ακούγεται. Οι γονείς μου όταν ξεκίνησα και ήθελα να ασχοληθώ με τον χορό μου είπε κοίταξε θα δουλέψεις πιθανών σε νυχτερινό μαγαζί. Με ατσάλωσε ως άνθρωπο το ότι ερχόμουν από μια φτωχή οικογένεια. Ήξερα πως να ζω με δυσκολίες από πιτσιρίκι, οπότε δεν με φόβιζε δηλαδή αυτό. Υπήρχε αγάπη για αυτό, οπότε μου είπαν εσύ θες να τα φας τα μούτρα σου. Οπότε φάτα!».

… για το look της:
«Τις αλλαγές αυτές τις έκανες και πριν μπω στους ΜΠΛΕ. Τώρα π.χ περνάω την φάση που δεν θέλω να αλλάξω τίποτα πάνω μου. Μπορεί ξαφνικά να μου την βαρέσει και να σκάσει «ατομική βόμβα» πάνω μου.Αγχώνομαι όταν χαρακτηρίζομαι με έννοιες. Νομίζω ότι υποσκάπτει τον χαρακτήρα σου. Για αυτό αλλάζω λουκ συχνά! Μόδα για εμένα είναι κάτι που κάνουν πολλοί. Δεν θέλω να επηρεάζω τους άλλους, θέλω να τους εμπνέω».

… για τα δημοσιεύματα:
«Έχουν πει διάφορα. Μέχρι ότι η Τζώρτζια είναι άρρωστη και χάνει τα μαλλιά της. Ότι παίρνω ναρκωτικά, ότι είμαι μάγισσα. Ότι μπορείς να φανταστείς έχουν γράψει. Διάφορα… Γελάω πάρα πολύ με αυτά».

… για τις καλές και κακές της εμπειρίες:
«Δυνατή και τραυματική ήταν για εμένα ο θάνατος του παππού μου σε μικρή ηλικία. Δεν μου το είπαν ποτέ, δεν μπόρεσα να τον θρηνήσω πάνω από τον τάφο του. Μια μοναδική εμπειρία για εμένα ήταν η γέννηση του παιδιού μου. Δεν ήμουν από αυτές που έλεγα πρέπει να γίνω μάνα. Ότι πρέπει να διαιωνίσουμε το είδος μας. Κάποια στιγμή μου ήρθε και το έκανα. Είναι ωραία να φέρνεις νέους ανθρώπους στη ζωή». 

 
 
stroumfaki.org
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.