ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Τζένη Μπαλατσινού στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση! Αγνώριστη… [Photo]

Ήταν τον Σεπτέμβριο του 1991 όταν στον ΑΝΤ1 ξεκινούσε η «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου. Και ο δαιμόνιος σκηνοθέτης ήθελε και ένα φρέσκο προσωπάκι για να πιάσει τις πιο νέες ηλικίες… Μόλις κάποιους μήνες νωρίτερα το κανάλι είχε διοργανώσει τα πρώτα καλλιστεία και τον τίτλο της Σταρ Ελλάς είχε κερδίσει η Τζένη Μπαλατσινού.

Έτσι στο κανάλι ο Νίκος Μαστοράκης και ο Νίκος Φώσκολος θεώρησαν πως είναι το ιδανικό πρόσωπο για να παίξει κάποιον από τους μικρούς ρόλους στη σειρά. Η Τζένη λοιπόν – στην προ Κωστόπουλου εποχή – εμφανιζόταν σε ρόλο «αγγέλου συνειδήσεως» μπροστά στους πρωταγωνιστές και τους ανέκρινε για τις αμαρτίες τους… Εκτοτε η Μπαλατσινού δεν δοκιμάστηκε ποτέ ξανά σε ρόλο ηθοποιού παρά μόνο σε ρόλο παρουσιάστριας. Εκπομπή μόδας στο STAR, θέση κριτικής επιτροπής σε ριάλιτι μόδας στον ΑΝΤ1, παρουσιάστρια του show Dancing on ice, πρωινό στο Mega, συμμετοχή στο Joy και πάλι πρωινό στο Mega αυτή τη φορά Σαββατοκύριακο.

Κανένα από όλα αυτά δυστυχώς για την πρώην σύζυγο του πρώην εκδότη δεν πέτυχε. Αυτό που βέβαια πέτυχε ήταν οι αλλαγές στο πρόσωπό της. Όπως μπορεί κάποιος με μια γρήγορη ματιά να διαπιστώσει τα χείλη και η μύτη της παρουσιάστριας ήταν τελείως διαφορετικά το 1991 από αυτά που είναι σήμερα και βέβαια δεν μιλάμε για ρυτίδες αλλά για σχήματα, φουσκώματα κτλ…. Αλλαγές πάντως πετυχημένες γιατί αν δε σου κάτσει σ’ αυτές τις περιπτώσεις, την έκατσες…

 

nassos blog

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.