ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Τοπική Οργάνωση Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας συγχαίρει τον  κ. Μάνο Κόνσολα για την ανάληψη του τομέα τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ρόδου συγχαίρει το βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Μάνο Κόνσολα για την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης στον τομέα του τουρισμού, σε μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση στην οποία προχώρησε ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι ο τουρισμός αποτελεί εθνικό κεφάλαιο.

Η Νέα Δημοκρατία, η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να δώσει ώθηση και πνοή στη χώρα, έθεσε τον κομματικό μηχανισμό σε εκλογική εγρήγορση, με τον ταυτόχρονο ορισμό σημαντικών στελεχών της παράταξης σε θέσεις κλειδιά. Είναι κοινά αποδεκτό ότι όσο παραμένει η παρούσα κυβέρνηση, όλοι οι τομείς διακυβέρνησης βρίσκονται σε διαρκή αποσύνθεση.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με σκοπό τη βελτίωση και την καλύτερη αποτελεσματικότητα του αντιπολιτευτικού έργου της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε τα εξής:

«Διαμορφώνεται ένα νέο σχήμα Τομέων ανά Υπουργείο σε αντιστοιχία της σημερινής δομής της Κυβέρνησης. Ταυτόχρονα, καταργείται ο θεσμός των Συντονιστών. Σκοπός είναι ο διαρκής, εντατικός πολιτικός και κοινοβουλευτικός έλεγχος της Κυβέρνησης «τομέα προς τομέα», «πρόσωπο προς πρόσωπο» («σκιώδης» Κυβέρνηση), καθώς και η διαμόρφωση προτάσεων πολιτικής».

Ο κ. Μάνος Κόνσολας, με προϋπάρχουσα εμπειρία και πορεία στο συγκεκριμένο τομέα, θεωρούμε σίγουρο πως θα ασκήσει την απαιτούμενη κριτική για τα φλέγοντα θέματα του τουρισμού και θα αποτελέσει τον «κυματοθραύστη» στη «φουρτούνα» της αλόγιστης κυβερνητικής πολιτικής. Οι αλλοπρόσαλλες κυβερνητικές επιλογές μόνο κακό έχουν κάνει, σε κατά τα άλλα ευνοϊκές παγκόσμιες συγκυρίες για τη χώρα μας, οι οποίες ευνόησαν την αύξηση των επισκεπτών, χωρίς ωστόσο ανάλογη αύξηση των εσόδων!

 

Η Νέα Δημοκρατία αναγνωρίζει πως ο τομέας του τουρισμού είναι ο πλέον σημαντικός για την περιοχή μας. Η επιλογή του βουλευτή του νομού μας στον τομέα του τουρισμού τιμά τόσο τον ίδιο όσο και όλους εμάς, δίνοντας την δυνατότητα όχι μόνο κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων κατά της παρούσας αδιέξοδης πολιτικής, αλλά και τον σχεδιασμό και εφαρμογή της τουριστικής πολιτικής των επόμενων χρόνων.

 

Για την ΔΗΜΤΟ ΡΟΔΟΥ  Νέας Δημοκρατίας

 

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Ιωαν. Τσέρκης

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.