ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η τηλεθέαση της Εθνικής «κατάπιε» Nomads και Τατουάζ!

Μπορεί η Εθνική να είχε χθες απέναντί της το αδύναμο Γιβραλτάρ και, κατά συνέπεια, να μην υπήρχε ιδιαίτερη αγωνία σχετικά με την έκβασή του αγώνα, αλλά η τηλεθέασή του χτύπησε… κόκκινο! 

Όπως, δηλαδή, συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. 

Η μετάδοση του ματς με το Γιβραλτάρ από τον ΣΚΑΪ κέρδισε κατά κράτος τόσο το πανάκριβο και πολυδιαφημισμένο reality του ΑΝΤ1 (Nomads) όσο και το σίριαλ-«βαρύ χαρτί» του Alpha (Τατουάζ) που είχαν την… ατυχία να πέσουν πάνω στην Εθνική! 

Αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά την τεράστια απήχηση που έχουν τα καλά αθλητικά προϊόντα στο τηλεοπτικό κοινό, το παιχνίδι της Εθνικής έκανε μέσο όρο 27,5% στο σύνολο και 24,1% στο 15-44 παρότι είχε απέναντί τoυ τα δύο μεγάλα όπλα του ΑΝΤ1 και του Alpha στην prime time ζώνη. 

Το Nomads κατέγραψε μ.ό. 22,5% στο σύνολο και το Τατουάζ 24,9%. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σύνολο το ματς Ελλάδας-Γιβραλτάρ ήταν μπροστά σε τηλεθέαση σε όλα τα τέταρτα που έπαιζε παράλληλα με το Nomads και το Τατουάζ! 

Μόνο στο… ημίχρονο κατάφεραν να «αναπνεύσουν» λιγάκι το reality του ΑΝΤ1 και το σίριαλ του Alpha. Από τη στιγμή, βέβαια, που ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο στο «Γ. Καραϊσκάκης», η Εθνική έκανε και πάλι… πάρτι. 

Στο peak της η Εθνική έκανε μ.ό. τετάρτου 36,2% στο σύνολο και 33,5% στο δυναμικό κοινό 15-44.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.