ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η τελετή αναγόρευσης κ. Αναστάσιου Γιαννίτση σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπ. Αιγαίου

Το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου αναγόρευσε ως Επίτιμο Διδάκτορα τον κ. Αναστάσιο Γιαννίτση, Καθηγητή Οικονομικής Ανάπτυξης και Ομότιμο Καθηγητή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 στο Κατάλυμα της Ισπανίας στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Στην τελετή της αναγόρευσης παρέστησαν: ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φ. Χατζηδιάκος, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Ιεράς Μητρόπολης, ο π. Υπουργός κ. Κ. Σφυρίου, οι π. Βουλευτές κ.κ. Ν. Ζωϊδης, Β. Παπανικόλας, Σ. Κουσουρνάς, ο Εισαγγελέας Εφετών κ. Γ. Κτιστάκης, ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος κ. Ν. Χιονής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου Ταξίαρχος κ. Γ. Γεωργακάκος και ο Υποδιευθυντής κ. Μ. Καλλιωράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, ο τ. Περιφερειάρχης κ. Ι. Μαχαιρίδης, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ι. Παπαδομαρκάκης και πολλοί προσκεκλημένοι.

Το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών ευχαριστεί ιδιαίτερα την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και το προσωπικό της, για την παραχώρηση του Καταλύματος.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.