ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

Ταξιδεύει χιλιόμετρα και ξοδεύει χρήματα για να ταΐσει και να σώσει αδέσποτα σκυλιά από το Yulin Festival.

Η Yang Xiaoyun, μια 65χρονη συνταξιούχος εκπαιδευτικός από την Τιεντσίν της Κίνας, ξοδεύει όλο το χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματα της σύνταξής της για να καταπολεμήσει το εμπόριο κρεάτων σκύλων και να χαρίσει ένα καταφύγιο στα εγκαταλελειμμένα ζώα. Το καταφύγιο, το οποίο αποκαλεί “Κοινό Σπίτι για Αδέσποτα Ζώα”, φιλοξενεί 200 γάτες και 1500 σκυλιά.

Αυτή τη χρονιά ταξίδεψε 2658Km, στο Φεστιβάλ Κρεάτων Σκύλων Yulin, όπου και ξόδεψε όσα χρήματα είχε μαζέψει για να σώσει σκυλιά που διαφορετικά θα είχαν σφαχτεί για το φεστιβάλ. Στα πλαίσια αυτού του φρικαλέου φεστιβάλ χιλιάδες σκυλιά αρπάζονται από το δρόμο και θανατώνονται, έπειτα τα μαγειρεύουν και ταΐζουν τους συμμετέχοντες. Την περασμένη χρονιά, η Yang είχε καταφέρει να σώσει 360 σκυλιά.

diaforetiko.gr : 13003102130201 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

Έχει θυσιάσει τα χρήματα, το σπίτι, την οικογένεια και την κοινωνική της θέση για να προστατεύει αυτά τα ζώα. Παρόλο που είναι αντιμέτωπη με τη φτώχεια και κινδυνεύει να μείνει άστεγη, συνεχίζει να παλεύει για τα ζώα με όποιον τρόπο μπορεί. Αν όλοι μας φροντίζαμε το συνάνθρωπό μας όπως η Yang τα “παιδιά” της, όπως τα αποκαλεί, τότε ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος!

diaforetiko.gr : yang1 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

Η ευγενική αυτή ψυχή έπεσε σε κατάθλιψη μετά το θάνατο του συζύγου της, τότε ήταν που ξεκίνησε τη διάσωση των ζώων, και όπως υποστηρίζει αυτό τη βοήθησε να ξεπεράσει τη θλίψη που της έφερε η τραγική αυτή απώλεια.

diaforetiko.gr : rescued dogs yulin dog meat festival china 5 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : rescued dogs yulin dog meat festival china 7 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : rescued dogs yulin dog meat festival china 9 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : rescued dogs yulin dog meat festival china 10 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : rescued dogs yulin dog meat festival china 11 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : rescued dogs yulin dog meat festival china 12 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : rescued dogs yulin dog meat festival china 13 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : rescued dogs yulin dog meat festival china 14 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : rescued dogs yulin dog meat festival china 15 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : rescued dogs yulin dog meat festival china 16 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : rescued dogs yulin dog meat festival china 17 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : rescued dogs yulin dog meat festival china 18 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : rescued dogs yulin dog meat festival china 19 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : rescued dogs yulin dog meat festival china 20 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : rescued dogs yulin dog meat festival china 24 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : 29BC1DB100000578 3129642 image a 4 1434626315361 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

Εδώ την βλέπουμε πρόσφατα να αγοράζει 100 σκύλους για να τους σώσει από το απάνθρωπο αυτό φεστιβάλ.

diaforetiko.gr : o YANG XIAOYUN 570 2 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : o YANG XIAOYUN 570 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

diaforetiko.gr : o YANG XIAOYUN 570 1 Η συνταξιούχος που αγοράζει σκυλιά για να τα σώσει από τη σφαγή στο «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας!

Το παρακάτω βίντεο είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε την εκτίμησή μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που προσφέρουν με την ψυχή τους χωρίς να περιμένουν κάποιο αντάλλαγμα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο και παρακαλούμε κοινοποιήστε ώστε να μάθουν όλοι για τη μοναδική αυτή γυναίκα.

huffingtonpost.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.