ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από αυτή τη φωτογραφία!

Μια συγκινητική ιστορία κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία που βλέπετε.

Μπορεί να βλέπετε μια συνηθισμένη selfie με μια  μητέρα με τα παιδιά της, ωστόσο, δύο άτομα, δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

Δυστυχώς, πριν από λίγες, μέρες, ο πεντάχρονος Kadyn έχασε την μητέρα και την αδελφούλα του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην περιοχή Fairview της Νέας Υόρκης, ΗΠΑ. 

Ο ίδιος βρήκε το κουράγιο να τηλεφωνήσει στον πατέρα του, τον Alex Depasquale και να τον ενημερώσει για το τραγικό περιστατικό. «Μπαμπά, η μαμά και η Sissy είναι νεκρές, εγώ βρίσκομαι σ’ένα θάμνο σε κάποιο δάσος» είπε με τρεμάμενη φωνή, ενώ, στη συνέχεια, ο πεντάχρονος κάλεσε και την έκτακτη γραμμή 911.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του έχασε τον έλεγχο του jeep αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε μια κολώνα. Ο θάνατος της 31χρονης μητέρας του ήταν ακαριαίος, ενώ η αδελφή του εξέπνευσε την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο.

Τον μικρό εντόπισε ο θείος του, James Zophy, που είναι και επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, μετά από κινητοποίηση του πατέρα του. Όπως έγινε γνωστό, ο Kadyn έκανε την κλήση από το κινητό της μητέρας του που κείτονταν νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο.

Επίσης, ο Kadyn είπε στον θείο του ότι θα μπορούσε και αυτός να πεθάνει, αν δεν καθόταν σε  παιδικό κάθισμα. «Ο Θεός να σε ευλογεί, σ’αγαπώ και ελπίζω να φανώ και εγώ δυνατός όσο και εσύ στο μέλλον» έγραψε ο θείος του στην σελίδα του στο facebook.

Δείτε τη φωτό: 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.