ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ρίο Φέρντιναντ για τον θάνατο της γυναίκας του

Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από τότε που έμεινε μόνος με τα τρία του παιδιά, αφού η αγαπημένη του σύζυγος Ρεμπέκα πέθανε από καρκίνο του μαστού. Ο Ρίο Φέρντιναντ προσπάθησε να σταθεί όρθιος μετά την τραγωδία, να γίνει μάνα και πατέρας για τα παιδιά του και να μπορέσει και ο ίδιος να ξεπεράσει το χαμό της γυναίκας του.

Μάλιστα στην προσπάθεια να σταθεί όρθιος έψαξε λύση ακόμα και στο ποτό, όπως αποκάλυψε σε εκπομπή του BBC. Τελικά δημιούργησε ένα γκρουπ για ανθρώπους που έχουν χάσει τον σύντροφος τους και μεγαλώνουν πλέον μόνοι τα παιδιά τους και μέσα από αυτό βρίσκει πλέον καθημερινά την δύναμη για αν συνεχίσει.

Στο συγκινητικό βίντεο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με δάκρυα στα μάτια, τονίζει μεταξύ άλλων: «Έπινα πολύ τις νύχτες… Το βράδυ σηκωνόμουν κι έπινα πολύ τους πρώτους τρεις – τέσσερις μήνες. Το πρωί όμως είχα την υποχρέωση να είμαι σωστός και να κάνω τις απαραίτητες δουλειές μου, όπως επίσης και να φροντίζω να πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο. Μπορώ να κατανοήσω κάθε δύσκολη και αδύναμη στιγμή κάθε ανθρώπου όταν βιώνει κάτι τόσο δύσκολο και οδυνηρό. Γι’ αυτό είναι τρομερά σημαντικό να έχεις σωστούς ανθρώπους γύρω σου.

Εγώ είχα την ευλογία να έχω τα παιδιά μου και να μου δίνουν κίνητρο ώστε κάθε μέρα να κάνω όλα τα πράγματα που πρέπει… Δεν έχουν όμως όλοι κάτι τέτοιο και γι’ αυτό πλέον κατανοώ και συμπονώ κάθε αδυναμία που μπορεί να παρουσιάσει ο άνθρωπος στη ζωή του».

 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.