ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η συγκινητική στιγμή της βράβευσης της ομάδας μπάσκετ με καρότσι του Άρη

Μακάρι η αρχή να γίνει από τη Ρόδο…

Η συγκινητική στιγμή της βράβευσης της ομάδας μπάσκετ με καρότσι του Άρη από τους ΠΑΟΚτσήδες της Ρόδου και τον «Γιαννάκη» ήταν ένα από τα σπουδαία γεγονότα του φάϊναλ-φορ στο μπάσκετ με καρότσι, που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στη Ρόδο.

Η πρωτοβουλία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και του προέδρου και περιφερειακού συμβούλου Κάλλιστου Διακογεωργίου σε συνεργασία με τους ΠΑΟΚτσήδες της Ρόδου, ήταν ένα γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο και φυσικά αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι «εικόνες» του «Βενετοκλείου» έκαναν το γύρο της Ελλάδας και μακάρι η αρχή για έναν υγιή αθλητισμό να ήταν αυτή κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης στη Ρόδο.

Το μήνυμα του υγιούς αθλητισμού μακριά από τη βία και τις ακρότητες, στάλθηκε από το νησί μας με πολλούς αποδέκτες σε όλη την Ελλάδα.

Το χειροκρότημα του κόσμου για τη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό και φάρο για όλο τον αθλητικό κόσμο και να βρει άξιους μιμητές. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος της ύπαρξης του Γ.Σ. Δωδεκάνησος…

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κάλλιστος Διακογεωργίου και οι συνεργάτες του από την πρώτη στιγμή ήταν υπέρμαχοι του «ευ αγωνίζεσθε» και της δημιουργίας ενός αθλητισμού, ξεχωριστού και ικανού να αλλάξει τα δεδομένα και τις καταστάσεις.

Το μήνυμα στάλθηκε από τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, στάλθηκε από τη Ρόδο και μακάρι το φάιναλ-φορ να αποτελέσει την απαρχή για κάτι διαφορετικό.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.