ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Σουζάνα Ταγράπ στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων

Προεπιλογές Εθνικής Ομάδας Κορασίδων

Το Αθλητικό Σωματείο Τριαντών, Ιαλυσού, Ρόδου ( Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. ) μετά το κάλεσμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προτείνει την μόλις δεκαπέντε ετών ( 15 ) πρωτοεμφανιζόμενη με την φανέλα της ομάδας μας στην θέση του τερματοφύλακα Σουζάνα Ταγραπ για προεπιλογή και στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων.

Η Ταγραπ με αρκετές συμμετοχές από το πρώτο χρόνο παρουσίας της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία συνέβαλε στην άνοδο της ομάδας του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ, αήττητη, στην Β΄Εθνική κατηγορία διατηρώντας αλώβητη την εστία της .

Η δυνατότητα να υπάρχουν αθλήτριες άξιες για προεπιλογή σε Εθνική ομάδα στα δύο χρόνια ύπαρξης του συλλόγου αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Α.Σ.Τ.Ι.Ρ και είναι αποτέλεσμα της αθόρυβης αλλά σημαντικής δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Χατζηαντωνίου ποντάροντας στις ακαδημίες και στα νέα ταλέντα του συλλόγου και στην συγκεκριμένη περίπτωση στην συνεργασία με τον εξαιρετικό προπονητή τερματοφυλάκων Θωμόπουλο Γιώργο.

Η Σουζάνα Ταγράπ στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων

Η συμμετοχή της Σουζάνας Ταγράπ για την προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η ανάπτυξη και σταθεροποίηση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Γυναικών έρχεται μέσα από τις ακαδημίες και από νέες αθλήτριες που δεν βρίσκονται μόνο στα μεγάλα γήπεδα των αστικών κέντρων αλλά και στις επαρχιακές πόλεις που οι άνθρωποι τους ασχολούνται σοβαρά με ταλέντα σαν την Σουζάνα.

Η ομάδα του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. της εύχεται καλή επιτυχία

Η Πρόεδρος

Καλτέκη Καλλιόπη

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.