ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η σκληρή ζωή των σελέμπριτι και εκτός Survivor

Τι επάγγελμα κάνεις; Σελέμπριτι… Αμέσως ο νους ταξιδεύει σε γκλαμουριά, δημοσιότητα, πολυτέλεια. Όμως η πραγματικότητα διαψεύδει μπορεί να είναι και διαφορετική.

Για του λόγου το αληθές, οι παρακάτω διάσημες, που αναγκάζονται να γίνονται… μούσκεμα, να δουλεύουν ατημέλητες και να μοχθούν μέσα στον καυτό ήλιο, προκειμένου να καθαρίσουν τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους. Διότι η γκλαμουριά… κοστίζει και σε πολλά επίπεδα.

Ο φακός της κάμερας συνέλαβε γνωστές κουκλάρες της σόουμπιζ να καθαρίζουν τα πολυτελή τους οχήματα. Ντυμένες απλά, λιτά, απέρριτα θα λέγαμε, δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να βουτήξουν μέσα στα νερά και στη σαπουνάδα, ακόμη και να χρησιμοποιήσουν το κορμί τους για να γυαλίσουν τα υπέροχα και φανταχτερά αυτοκίνητα.

Η Karrueche Tran καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσει… πάνω της το σορτς, καθώς από την ένταση της δουλειάς, έπεσε στο έδαφος, καθώς εκείνη μοχθούσε να καθαρίσει το σπορ αυτοκίνητό της.
NINTCHDBPICT000269278676

 

Η Ola Jordan, ντυμένη με τα απολύτως απαραίτητα, γυαλίζει την κατάλευκη λιμουζίνα της.
FAMEFLYNET - Exclusive: Sexy Ola Jordan Washes Her Car Alongside Her Husband James

Η Chloe Khan τα… δίνει όλα για να πετύχει το απόλυτο αποτέλεσμα και δεν διστάζει να σκαρφαλώσει και να… τριφτεί πάνω στο όχημα, για να τα καταφέρει.
NINTCHDBPICT000268878334

Η Courtney Stodden αποδεικνύει ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή και ότι κάνει τα πάντα για να πετύχει το απόλυτο… καθάρισμα… τόσο στο αυτοκίνητο, όσο και… στην ίδια!
NINTCHDBPICT000014458347
NINTCHDBPICT000014456544

 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.