ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Σερ ετοιμάζεται για το τέλος της ζωής της

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Σερ γνωρίζει ότι της απομένει λίγος χρόνος ζωής και προσπαθεί να εξασφαλίσει την οικογένεια της 

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως η διάσημη τραγουδίστρια Σερ στα 70 της χρόνια πάσχει από Epstein – Barr. Η συγκεκριμένη ασθένεια είναι και μπορεί να προκαλέσει νεφρική ανεπάρκεια μαζί με καρδιακά προβλήματα. Η σταρ εξαιτίας της βεβαρημένης της υγείας προσπαθεί να τακτοποιήσει τα πάντα πριν φύγει από τη ζωή. «Η Σερ γνωρίζει ότι έχει περιορισμένο χρόνο και θέλει ν’ αφήσει τις βεντέτες πίσω της» δήλωσε πηγή στο RadarOnline.com.

Αν και δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με τον 47χρονο γιο της Τσαζ, που έχει κάνει αλλαγή φύλου και τον 39χρονο γιο Ελάια Όλμαν, που ειχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά, τους εξασφάλισε οικονομικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Σερ αγόρασε σπίτια για τα δύο της παιδιά, εξασφάλισε οικονομικά την αδερφή της και πήρε μαζί της τη μητέρα της, αν και όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ δυσκολεύεται να τη φροντίσει λόγω της ασθένειάς της. Για την ιστορία η περιουσία της διάσημης τραγουδίστριας φτάνει τα 305 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη Σερ σε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της καριέρας της. 


 ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.