ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα γκρεμίζει το ίντερνετ -Με μαγιό, εσώρουχα, τόπλες [εικόνες]

Εγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από μια ανάρτησή της στο Facebook στην οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριζε ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο. Εγινε γνωστή στους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και των συμπληρωμάτων μέσω μιας διαφήμισης πόσιμου κολλαγόνου. 

Στον χώρο του ίντερνετ, όμως, έγινε γνωστή μέσα από τις φωτογραφίες της, είτε αυτές που αναδεικνύουν το εξαιρετικής ομορφιάς πρόσωπό της, είτε από τις άλλες: Τις ημίγυμνες. Ο λόγος για την Ελλη Παπαγγελή.

Χθες, μια πρόσφατη φωτογραφία της, στην οποία απεικονίζεται ακριβώς όπως τη γέννησε η μαμά της, έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ρίχνοντας, όμως, κανείς, μια ματιά στο προφίλ της Ελλης Παπαγγελή στο λογαριασμό της στο Instagram, θα διαπιστώσει ότι δεν είναι η μόνη εικόνα που θα μπορούσε να… ρίξει το ίντερνετ. Αμέτρητες φωτογραφίες της με μαγιό και εσώρουχα, κυρίως από την παραλία με τις/τους φίλες/ους της, συνθέτουν την εικόνα του προφίλ της.

Παρόμοια, όμως, η εικόνα και στον επίσημο ιστότοπο της νεαρής καλλονής, όπου μπορεί να βρει κανείς συγκεντρωμένες όλες τις φωτογραφίσεις που έχει κάνει στο πλαίσιο της δουλειάς της. Μερικές εξ αυτών και ημίγυμνες.

Οι φωτογραφίες από τον λογαριασμό της Ελλης Παπαγγελή στο Instagram:

Οι φωτογραφίες από τον επίσημο ιστότοπο της Ελλης Παπαγγελή:

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.