ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Σάρλοτ Σπρίνγκερ πετάει το γάντι στην Κιμ και την ρίχνει νοκ άουτ με τα προσόντα της [εικόνες]

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι μια γυναίκα που έχει την εντύπωση ότι το σώμα της θα έπρεπε να είνα πρότυπο για τις γυναίκες εκεί έξω. Και φυσικά δεν υπάρχουν πολλοί που να συμμερίζονται αυτή την άποψη. Δηλαδή σαφώς, υπάρχουν πολλοί άντρες που θα ήθελαν την Κιμ για μία νύχτα, αλλά αυτό είναι περισσότερο μια ενοχική φαντασίωση τους, παρά κάτι που θα το βροντοφωνάξουν.

Εννοείται πως οι γυναίκες δεν πρέπει επ΄ουδενί να είναι ξερακιανές, αλλά η Κιμ έχει περάσει στο άλλο άκρο με τα τόσο… πληθωρικά οπίσθια και το μεγάλο στήθος. Για την ακρίβεια βρίσκεται ένα στάδιο παραπάνω από το ιδανικό. Πώς ξέρουμε το ιδανικό; Μα το είδαμε. Και το όνομα του είναι Σάρλοτ Σπρίνγκερ.

Η Σάρλοτ είναι μοντέλο περιοδικών στη Βρετανία, κάνει όνομα μέσα από το διάσημο περιοδικό Zoo, που πρόσφατα ανέστειλε την κυκλοφορία του, και πετάει το γάντι στην Κιμ.

Σε μια φωτογράφιση της ο υπότιτλος είναι «Η Κιμ θα ευχόταν να είχε τέτοια οπίσθια» κι εμείς δεν μπορούμε να μη συμφωνήσουμε. Θα προσθέταμε μάλιστα ότι ένας ιδανικός κόσμος θα ήταν με γυναίκες που να έχουν τα προσόντα της Σάρλοτ.

Αλλά τότε δεν θα υπήρχε ποικιλία και δεν θα υπήρχε λόγος να επαινέσουμε τη Σάρλοτ. Στη αναμέτρηση με την Κιμ πάντως θα έβγαινε νικήτρια.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.