ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Ρομα δημοπρατεί τις φανέλες της για χάρη των προσφύγων

Η Ρόμα είναι μια ακόμα ευρωπαϊκή ομάδα που ευαισθητοποιείται από το δράμα των προσφύγων κι αποφασίζει να αναλάβει δράσεις για να τους βοηθήσει. Για το σκοπό αυτό ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζιμ Παλότα, έχει ιδρύσει το φαντ «Football Cares» (το ποδόσφαιρο νοιάζεται).

Μέσω αυτού συγκεντρώνονται χρήματα που θα δίνονται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, όπως το «Σώστε τα Παιδιά» και ο «Ερυθρός Σταυρός». Ήδη η Ρόμα έχει συνεισφέρει στο φαντ 575.000 ευρώ. Παράλληλα, για τη συγκέντρωση επιπλέον χρημάτων θα δημοπρατηθούν φανέλες που έχουν φορέσει οι Φραντσέσκο Τότι, Έντιν Τζέκο, Μιραλέμ Πιάνιτς και Αλεσάντρο Φλορέντσι.

Ο Παλότα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας πως: «επικροτούμε όλους τους συλλόγους που έχουν συνεισφέρει ευθέως στην προσπάθεια. Η δική μας προσέγγιση είναι λίγο διαφορετική, καθώς θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα, που θα ενώνει ολόκληρη τη ποδοσφαιρική κοινότητα κάτω από τη σημαία του «Football Cares». Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα μαζί απ’ ό,τι μόνοι. Η κουλτούρα του ποδοσφαίρου βασίζεται στην αντιπαλότητα, αλλά υπάρχει μια τεράστια παγκόσμια ευκαιρία για να φέρουμε την ενότητα στο ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε ένα σπουδαιότερο αντίκτυπο».

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.