ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Ρόδος για τη Ζωή – Κυριακή 05/11/2017

Η δυναμη και αγαπη των εθελοντων!
Ρόδος για τη ζωή..
Γιατί η Ρόδος αγαπάει τη ζωή..
Και η ζωή αγαπάει τη Ρόδο!

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!
Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Η Ρόδος για τη Ζωή είναι Εθελοντική Οργάνωση η οποία διοργανώνει από το 2010 τον ομώνυμο αγώνα δρόμου περίπατο με σκοπό τη δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείου της Ρόδου ιατρικού εξοπλισμού για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου. Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες αντικαρκινικές δράσεις πανελληνίως κύριο χαρακτηριστικό της οποία είναι η μαζική συμμετοχή σε περπάτημα – αγώνα δρόμου με το χαρακτηριστικό μπλουζάκι κάθε χρόνο διαφορετικού χρώματος όπως επίσης και η στήριξη αποκλειστικά και μόνο από τη δωρεά των 5 ευρώ για την αγορά του t-shirt αποκλειομένων εμπορικών χορηγιών.

Η Ρόδος για τη Ζωή διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρόνια τον ομώνυμο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου – περπάτημα με σκοπό αντικαρκινικές δράσεις. Η φετινή εκδήλωση έχει αντικείμενο την ανάδειξη της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωση του καρκίνου.Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείου Ρόδου εξοπλισμού αναβάθμισης του Παθολογοανατομικού Τμήματος.

 Δείτε την σελίδα στο Facebook
Γενικές πληροφορίες
Από το 2010 μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες δωρεές στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου
2010 Δερματοσκόπιο.
2011 Χειρουργικός εξοπλισμός προστατεκτομής.
2012 Υστεροσκόπιο
2013 Κολονοσκόπιο
2014 Ρινολαρυγγοσκόπιο
Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2,500 σχεδόν εξετάσεις – επεμβάσεις και διαγνώσθηκαν έγκαιρα 150 περίπτωσεις εμφάνισης καρκίνου.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.