ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

H Ροδίτικη εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων «απλώς» θα είναι η χορηγός του Σχολικού αγώνα 1.000μ.

H Ροδίτικη εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων «απλώς» θα είναι η χορηγός του Σχολικού αγώνα 1.000μ. για μαθητές Δημοτικού, που θα γίνει παράλληλα με τον 3ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου στις 17 Απριλίου 2016.

Η εταιρεία έχει φροντίσει να δώσει στα παιδιά από ένα μπλουζάκι και μια όμορφη τσαντούλα, ενώ οι διοργανωτές από ένα αναμνηστικό μετάλλιο.

Ο αγώνας θα έχει αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας στο Δημαρχείο Ρόδου, ενώ η διαδρομή θα είναι επί της οδού 7Η Μαρτίου.

Σκοπός της Ροδίτικης εταιρείας «απλώς» είναι η ανάπτυξη του τόπου μας, επενδύοντας και στηρίζοντας στον παραμελημένο πρωτογενή τομέα και τους ανθρώπους της περιοχής μας και η παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων, με ελκυστική συσκευασία που θα κάνει τους καταναλωτές μας να νοιώθουν περήφανοι για την επιλογή τους.

Βασικές αρχές της είναι ο σεβασμός στον καταναλωτή, τους εργαζόμενους, το ζωικό κεφάλαιο και το περιβάλλον, όπως η διασφάλιση της ποιότητας από τη φάρμα στο ράφι, με καθημερινούς ελέγχους και πιστοποίηση διαδικασιών.

«απλώς, μια λέξη που τη χρησιμοποιούμε όλοι, συνεχώς και για πολλούς λόγους, απλώς, γαλακτοκομικά προϊόντα που παράγονται στον τόπο μας, απλώς, ποιοτικά καθώς παράγονται στην υπερσύγχρονη μονάδα μας, απλώς διαφορετικά – τι άλλο θα περιμένατε από μια βιομηχανία που σέβεται τη γη, τη δωδεκανησιακή κοινωνία και τους παραγωγούς της; για εμάς – τα παιδιά μας – τους επισκέπτες του τόπου μας!»

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 12.15μ.μ. και οι εγγραφές θα είναι μόνο ομαδικές από τα Σχολεία των Μαθητών ή τα Σωματεία.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δήλωση συμμετοχής για τον Μαραθώνιο Δρόμο, τα 10.000μ., 5.000μ., και 1.000μ.  μπορείτε

να εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα του αγώνα www.roadstorhodes.com

Το Σάββατο 09 Απριλίου 2016 στην πλατεία Κύπρου θα στηθεί περίπτερο από την Οργανωτική Επιτροπή, όπου στελέχη της διοργάνωσης και εθελοντές θα δώσουν πληροφορίες και θα κάνουν εγγραφές αθλητών.

-Εγγραφείτε, είτε με μετρητά στο γραφείο του ΣΕΓΑΣ, Ώρες: 10:00-14:00, Βύρωνος 1 Ρόδος, στο Στάδιο του Διαγόρα. Τηλ. 22410 30145, είτε συμπληρώστε την αίτηση ανάλογα με τον αγώνα της επιλογής σας και αφού κάνετε την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στην ALPHA BANK IBAN GR 9301407780778002101098796, στείλτε την συμπληρωμένη αίτηση μαζί με το αποδεικτικό κατάθεσης με email στο: [email protected] ή με φαξ στο: 22410 30145.

Για ομαδικές συμμετοχές άνω των 10 ατόμων συμβουλευτείτε την προκήρυξη για το κόστος συμμετοχής

ή την ομαδική δήλωση συμμετοχής.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Αιτήσεις κι εγγραφές (με πληρωμή) γίνονται και στο γραφείο Πληροφοριών-Τουρισμού του Δήμου Ρόδου από τις 11π.μ.. εως τις 2μ.μ. (Αβέρωφ 3, 85100 Ρόδος, 0030 22410 35945), δίπλα από το “Ήχος και Φως” .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η αίτηση πρέπει να κατατεθεί ή να αποσταλεί μόνο μαζί με

το αποδεικτικό κατάθεσης του αντίστοιχου ποσού.

ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Αρκετά ξενοδοχεία της Ρόδου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής, μέσω της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου, να προσφέρουν καλύτερες τιμές και δωρεάν δωμάτια για τις ανάγκες του Μαραθωνίου 2016. Είναι τα ξενοδοχεία:

 1. MIMOSA
 2. MOSCHOS HOTEL
 3. LYDIA
 4. LOMENIZ HOTEL
 5. PARTHENON CITY
 6. NOUFARA HOTEL
 7. AGLA HOTEL
 8. ATHENA HOTEL
 9. ANGELA SUITES
 10. CACTUS HOTEL
 11. SEMIRAMIS BEACH
 12. AREA BLUE BEACH APPARTMENTS
 13. LINDOS ROYAL & LINDOS VILLAGE
 14. RHODES PLAZA HOTEL
 15. GRAND HOTEL
 16. MEDITERRANEAN HOTEL
 17. SHERATON RHODES RESORT
 18. RODOS PARK
 19. S NIKOLIS HOTEL & APARTMENTS
 20. KOKKINI PORTA ROSSA Exclusive Suites

-Η οργανωτική επιτροπή τους ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη και άμεση στήριξη τους στον Μαραθώνιο της Ρόδου.

-Το Ραδιόφωνο Λυχνάρι – Radio Lihnari είναι Χορηγός Επικοινωνίας του Roads to Rhodes Marathon με καθημερινή ενημέρωση για τη διοργάνωση από 6 έως 17 Απριλίου, στις 09:30 το πρωί.

-Συνδιοργανωτές της όλης εκδήλωσης είναι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου,

η «ΜΚΟ» Μαραθώνιος Ρόδου και στηρίζουν, ο Δήμος Ρόδου, ο ΔΟΠΑΡ και η  Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.