ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η πρώτη ομιλία της Σχολής Γονέων Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου

Η ιερά Μητρόπολη Ρόδου με πολλή αγάπη και κατανόηση στις αγωνίες και τα προβλήματα της σύγχρονης οικογένειας δεν αρκείτε μόνο σε διαπιστώσεις αλλά καταθέτει ουσιαστικά και με δράσεις την αμέριστη συμπαράσταση της στο θεσμό της οικογένειας. Μία από τις δράσεις της για την πνευματική και ψυχοσωματική θωράκιση  της οικογένειας, αποτελεί η πρωτοβουλία της να ιδρύσει και να συνεχίσει με κάθε κόστος, την λειτουργία της Σχολής Γονέων. Με προσεκτικά επιλεγμένους ομιλητές καταπιάνεται με επίκαιρα και φλέγοντα θέματα που αφορούν την οικογένεια και τα πρόσωπα που την συναποτελούν.

 Ευελπιστούμε και φέτος στην δική σας ανταπόκριση και συμμετοχή. Όχι μόνο να έλθετε στις ομιλίες της Σχολής Γονέων αλλά και να ενημερώσετε ο καθένας από ένα φίλο, από ένα γνωστό ζευγάρι. Μπορεί αυτό να είναι το καλύτερο δώρο που τους προσφέρατε ποτέ. Μπορεί αυτό που θα ακούσουν να γίνει η αφορμή να βελτιώσουν την σχέση τους ή ακόμη να διασωθεί η σχέση τους. Μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για μία χαρούμενη και ευτυχισμένη οικογένεια. Και αυτό θα το χρωστάνε σε εσάς.

Η πρώτη ομιλία θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στην αίθουσα «Ροδίνι» στις 8:00 το απόγευμα. Ο  πατήρ Γεώργιος Δορμπαράκης συγγραφέας πολλών βιβλίων που αφορούν την οικογένεια θα μας μιλήσει με θέμα : «Προτάσεις για την συζυγική ενότητα» , και η πρεσβυτέρα Σοφία Δορμπαράκη, φιλόλογος,  με θέμα : «Τι θέλουν τα παιδιά από τους γονείς τους;». Θέματα που αφορούν ουσιαστικά και πρακτικά την λειτουργία της κάθε οικογένειας. Πάντα δε δίνεται η δυνατότητα για ερωτήσεις και συζήτηση.  

%ce%b1%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b1-%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%b9%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.