ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η πληρωμένη απάντηση της Μαρίας Κορινθίου στην fashion blogger που την αποκάλεσε ΧΟΝΤΡΗ και…! [Video]

Αίσθηση και σχολιασμό έχει προκαλέσει από τη Δευτέρα η fashion blogger που βρέθηκε στην εκπομπή «Καλημερούδια», η οποία κατά τη διάρκεια της εκπομπής έκανε κριτική για το λουκ της Μαρίας Κορινθίου λέγοντας πως η όμορφη ηθοποιός καλά κάνει και κρύβει τα πόδια της γιατί… είναι πολύ χοντρά.

Η Μαριέλλα Σαββίδου ενοχλήθηκε και απάντησε στην  Χρυσάνθη που έκανε το σχόλιο: «Και οι παχιές δεν δικαιούνται να δείχνουν τα πόδια τους; Χρυσάνθη μου λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά ο κόσμος έχει προχωρήσει! Sorry! Ευτυχώς που δικαιούται ο καθένας να ντύνεται όπως θέλει! Μη δημιουργούμε ανασφάλειες».

Τότε, η Χρυσάνθη της είπε πως αυτό είναι θέμα καλαισθησίας, με τη Μαριέλλα να δηλώνει: «Στην παραλία πώς θα πας; Δεν θα βάλεις μαγιό»;

Έτσι λοιπόν, η Μαρία Κορινθίου κλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Με το Καλημέρα» στο Ε να απαντήσει στην στυλίστρια για τα «χοντρά πόδια» και σε τηλεφωνική επικοινωνία είπε:

Την κυρία δεν τη γνώριζα, τώρα την έμαθα και την μάθαμε όλοι καλά νομίζω. Είμαι περίπου 13 χρόνια στο χώρο και έχω ακούσει τα πάντα. Από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν γιατί για μένα αυτά είναι πολύ μικρά. Δε με αγγίζουν εμένα αυτά πια, αλήθεια όμως. Ο τρόπος και το ύφος της δεν ήταν ωραίο. Ήταν προσβλητικό. Δεν είναι ωραίο να μιλάς έτσι για μια γυναίκα».

Πώς σχολίασε το γεγονός πως η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου κράτησε ουδέτερη στάση; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί. Το μόνο που μπορούμε να πούμε εμείς είναι πως μετά από αυτά αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο τη Μαρία.

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.