ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η πεθερά που κλέβει την παράσταση στο γάμο με τον έξαλλο χορό της – Άναυδοι καλεσμένοι και νύφη

«Κοροϊδεύαμε τους γονείς μας για τον τρόπο που χόρευαν και αντίστοιχα εκείνοι κορόιδευαν εμάς, λέει ο Evan, που έγινε γνωστός στην Αμερική από ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται να χορεύει στο πάρτι μετά το γάμο του με τη μητέρα του.

«Οι μόνοι άνθρωποι που γνώριζαν για αυτό ήταν η οικογένειά μου και ο DJ«, δήλωσε ο Evan σε συνέντευξή του αποκαλύπτοντας ότι μητέρα και γιος έδιναν μυστικά ραντεβού για να προβάρουν τη χορογραφία τους καιρό πριν τον γάμο. «Μάλιστα, η Jenna (η σύζυγός του) μου είπε μία μέρα μετά το γάμο ότι αφού εγώ και η μητέρα μου χορέψαμε σε αργό ρυθμό το «What a Wonderful World», είχε σκεφτεί ότι δε θα κάναμε τίποτα άλλο. Πίστευε ότι σε αυτόν τον τομέα χωλαίναμε μέχρι που ξεκινήσαμε να χορεύουμε«, τόνισε ο γαμπρός.

 
 

Η πεθερά που κλέβει την παράσταση στο γάμο με τον έξαλλο χορό της – Άναυδοι καλεσμένοι και νύφη

Το εντυπωσιακό dance battle έγινε αμέσως viral σε όλον τον κόσμο. Σε αυτό μητέρα και γιος επιδεικνύουν τις χορευτικές τους ικανότητες σε διάφορα κομμάτια όπως το «Get Up Off That Thing» του James Brown, το «Wannabe» των the Spice Girls, το «Wake Me Up Before You Go-Go» των Wham και το «Teach Me How To Dougie» από Cali Swag District.

«Όλοι έδειχναν να το αγαπούν και ρωτούσαν συνεχώς αν το κατέγραψε κάποιος. Ήταν υπέροχο να βλέπεις τους ανθρώπους να χαμογελάνε και να γελούν«, κατέληξε ο Evan.

 

pestomou.info

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.