ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η πεντάμορφη που έγινε… τέρας (Photos-Video)

Ξεκίνησε από μια μικρή αισθητική επέμβαση ωστόσο η 54χρονη Carol Bryan από τη Φλόριντα δεν ήξερε σε τι περιπέτεια έμπαινε καθώς το πρόσωπό της παραμορφώθηκε και έφτασε ακόμα και κοντά στην αυτοκτονία.

Η σοκαριστική περιπέτεια της Carol ξεκίνησε το 2009 όταν η 54χρονη αποφάσισε να κάνει μια ένεση bottox η οποία της προκάλεσε δερματική ανωμαλία και πρήξιμο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει από το ένα της ματι.  

Η διορθωτική χειρουργική επέμβαση στην οποία προχώρησε, έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα, αφήνοντάς την παραμορφωμένη, με αποτέλεσμα να ζει σαν ερημίτης για περισσότερα από τρία χρόνια και να φτάσει πολύ κοντά στην αυτοκτονία.

Τελικά η Δρ. Reza Jarrahy από το UCLA αποφάσισε να αναλάβει την περίπτωση της Carol και να προχωρήσει σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα, ενώ τώρα η γιατρός παίρνει ενεργά μέρος στην εκστρατεία προκειμένου να προειδοποιήσει τον κόσμο για τους κινδύνους που κρύβουν οι φαινομενικά ακίνδυνες διορθωτικές διαδικασίες.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η Carol αποκάλυψε ότι είναι η πρώτη φορά σε έξι χρόνια που εμφανίστηκε στο κοινό χωρίς γυαλιά ηλίου για να καλύψει το πρόσωπό της.

«Ένιωθα σαν ένα τέρας. Φορούσα καπέλα και κασκόλ και γυαλιά ηλίου όλο το χρόνο, ελπίζοντας ότι θα κάποια μέρα επιτέλους να είμαι σε θέση να κοιτάξω στον καθρέφτη και πάλι και να αναγνωρίσω τον εαυτό μου».

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.