ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η παρουσίαση του iPhone 8 έφτασε και θα κρύβει εκπλήξεις (pics)

Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καιρό για το iPhone 8 όπως φαίνεται, αφού η Apple αναμένεται να το παρουσιάσει επίσημα μέσα στις επόμενες εβδομάδες, είτε στα τέλη Μάρτη ή το αργότερο, στις αρχές του Απρίλη.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει iphone 7S, κάτι που συνήθιζε να κάνει η εταιρία με τα προηγούμενα μοντέλα της, αφού το «S» ουσιαστικά σήμαινε αναβάθμιση του μοντέλου που ήδη υπήρχε, ενώ τώρα οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι αρκετές και σημαντικές.

   

Δεν αποκλείεται βέβαια στην μεγάλη εκδήλωση της Apple που θα γίνει σε λίγες εβδομάδες να παρουσιαστεί ένα νέο μοντέλο της σειράς iPhone SE. Άλλωστε οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple θα παρουσιάσει δύο καινούργια iPhones και τέσσερα iPad.

Το iPhone 8 πάντως, πέρα από τις σημαντικές αλλαγές που θα έχει σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο (βιομετρικό κλείδωμα, καμπυλωτή οθόνη κλπ) αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις. Το iPhone 8, το iPhone 8 Plus και μία καινούργια μορφή, μεγαλύτερη και τελείως διαφορετική απ’ όλες τις προηγούμενες.

Άλλωστε η Apple φέτος γιορτάζει δέκα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο της smartphone το 2007 και γι’ αυτό άλλωστε στοχεύει το νέο μοντέλο της να μην είναι απλά μία αναβάθμιση των προηγούμενων, αλλά κάτι μοναδικό και πρωτοποριακό.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.