ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η ολλανδική τηλεόραση τρολάρει «άγρια» τον πρώτο λόγο του Τραμπ με ένα σατιρικό βίντεο (vid)

Το ολλανδικό τηλεοπτικό σόου «Zondag met Lubach» περιέλαβε τον Ντόναλντ Τραμπ για τα καλά.

Με ένα βίντεο που προβλήθηκε την Κυριακή και με τον εκφωνητή να μιμείται τον ιδιαίτερο τρόπο ομιλίας, προφοράς και εκφοράς λόγου του νέου προέδρου των Η.Π.Α, οι συντελεστές της εκπομπής τον… καλωσόρισαν στα πολιτικά δρώμενα, πηγαίνοντας με τα νερά του.

Το αποτέλεσμα στηλιτεύει ταυτόχρονα τον πρώτο λόγο που έβγαλε κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του, αλλά και τα κακώς κείμενα της Ολλανδίας, αποδεικνύοντας πόσο πολύ ταιριάζουν μεταξύ τους Αμερική και Ολλανδία.

 «Κάθε Δεκέμβρη έχουμε αυτό το σκανδαλώδες φεστιβάλ του Μαύρου Pete. Είναι το πιο προσβλητικό, το πιο ρατσιστικό πράγμα που θα δεις ποτέ στη ζωή σου. Θα το αγαπήσεις. Είναι τέλειο. Επίσης, έχουμε μια πολιτικό με κινητικά προβλήματα για να την κοροϊδεύεις. Περιμένουμε να σε δούμε να τη μιμείσαι», είναι μερικές από τις φράσεις που χρησιμοποιεί το βίντεο ως έμμεση αιχμή στην ειρωνεία του Τραμπ κατά του δημοσιογράφου των Times της Νέας Υόρκης με έντονα κινητικά προβλήματα Σερζ Κοβαλέσκι.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται στις ρατσιστικές του πεποιθήσεις που αφορούν στους Μεξικανούς μετανάστες, την ολλανδική φορολογία,  κ.α

 «Πραγματικά καταλαβαίνουμε ότι η Αμερική πρόκειται να είναι πρώτη, αλλά μπορούμε έστω να πούμε ότι είναι δεύτερη η Ολλανδία;», ακούγεται μεταξύ άλλων στο βίντεο που βασίζεται στο «America’s first» motto του Τραμπ.

Δείτε το: 

 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.