ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Ολάντ Ρόντεν είναι ένα ακαταμάχητο κορίτσι και κάνει… ματ στο μυαλό σου [εικόνες]

Λένε πως το παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ θα μπορούσε να παρομοιαστεί με το σκάκι.

Βασικά, ότι το σκάκι είναι η ιδανική προσομοίωση για να ξεκινήσεις να φλερτάρεις. Λειτουργεί με τους ίδιους κανόνες. Υπάρχουν τα πιόνια που τα θυσιάζεις για να σώσεις κάποια πιο δυνατά, υπάρχει το ρουά ματ, υπάρχουν βασιλιάδες και βασίλισσες, υπάρχουν και οι παίχτες που κερδίζουν την παρτίδα με πολύ μετρημένες κινήσεις. 

Κι αν στο σκάκι υπάρχει ο Κασπάροφ, τότε στο παιχνίδι της σαγήνης υπάρχει η Ολάντ Ρόντεν. Δεν λέμε ότι θα έβγαινε παγκόσμια πρωταθλήτρια. Όχι για όλους τουλάχιστον. Αλλά ξέρουμε ότι αν έβαζε κάποιον στο στόχαστρο θα μπορούσε ανετότατα και με τέσσερις κινήσεις να του κάνει ρουά ματ. Ποιες θα ήταν αυτές; Κίνηση νούμερο ένα: φοράει μαγιό. Κίνηση νούμερο δύο: ξαπλώνει δίπλα στην πισίνα. Κίνηση νούμερο τρία: στηρίζει το κεφάλι στο χέρι της. Κίνηση νούμερο τέσσερα και τελειωτική: σε κοιτάζει έντονα.

Αν στις τρεις πρώτες είχες αρκετές ελπίδες να ξεφύγεις, με την τέταρτη δεν υπάρχει τίποτα. Αν δε, βουτήξει και στην πισίνα και βγει βρεγμένη με το έντονο και βαθύ βλέμμα της καρφωμένο πάνω σου, τότε δεν πρόκειται να κερδίσεις παρτίδα στον αιώνα τον άπαντα.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.