ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η νεολαία της Ενορίας Αγίου Αντωνίου Νοτίου Αυστραλίας συγκέντρωσε $5,500 για την ενίσχυση του πολιτιστικού κέντρου της ενορίας

Μία ιδιαίτερα αξιέπαινη πρωτοβουλία για την ενίσχυση του πολιτιστικού κέντρου της ενορίας Αγίου Αντωνίου Prospect, διοργάνωσε η νεολαία της εν λόγω Ενορίας, την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, στο νεόδμητο κοινοτικό κέντρο της εκκλησίας. Τα εισιτήρια της εκδήλωσης εξαντλήθηκαν γρήγορα και η εκδήλωση σημείωσε τεράστια επιτυχία, συγκεντρώνοντας πάνω από $5,500 δολάρια μέσα σε λίγες ώρες.

Η βραδιά διανθίστηκε με παιχνίδια γνώσεων και συναφείς δραστηριότητες, δίνοντας στους παραβρισκόμενους μια νότα χαράς και ξενοιασιάς, ενώ ο ιδιαίτερα αγαπητός στην παροικία πατέρας Νικόλαος, διεκπεραίωσε -κατά κοινή ομολογία- με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο του παρουσιαστή του κουίζ γνώσεων και εντυπωσίασε με τις γνώσεις, τη σοφία και το αστείρευτο χιούμορ του κατά την διάρκεια της βραδιάς.

«Είμαστε πραγματικά πολύ ευχαριστημένοι και συγκινημένοι με την πρωτοβουλία των παιδιών, αλλά και τη συμμετοχή όλων των συμπαροίκων κάθε ηλικίας, οι οποίοι επέδειξαν την συμπαράστασή τους στη βραδιά κουίζ που διοργάνωσαν τα παιδιά μας» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας-Κοινότητας Αγίου Αντωνίου Prospect και πρόεδρος της Διακοινοτικής Επιτροπής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, κ. Κώστας Ντάλας.

«Πολλοί από τους παραβρισκόμενους σχολίασαν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια την εκδήλωση, λέγοντας ότι η άρτια διοργάνωση τους άφησε άφωνους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ντάλας, για τη βραδιά κουίζ, η οποία τα τελευταία χρόνια σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία και αποτελεί θεσμό για την ελληνική νεολαία της Νότιας Αυστραλίας.

Της Θεοδώρας Μάϊου
Πηγή: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.