ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η νέα εμμονή των γυναικών που ξεπερνά κάθε λογική- Πώς ένα χαρτί Α4 καθορίζει αν είσαι αδύνατη [εικόνες]

Η εμμονή αρκετών γυναικών με το βάρος τους δεν έχει όρια. Η νέα τρέλα που έχει κατακλύσει την Κίνα ξεπερνά κάθε φαντασία με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες να το υποστηρίζουν και άλλες να είναι έξω φρενών με αυτή την μόδας.

Ποιο είναι, λοιπόν, το νέο κριτήριο για να «θεωρηθεί» μία γυναίκα αδύνατη; … ένα χαρτί Α4.

Πολλά κορίτσια που θέλουν απελπισμένα να είναι αδύνατα ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram, έχοντας μπροστά από την μέση τους μία κόλλα Α4. Αν η κόλλα είναι μεγαλύτερη από την μέση τους, τότε θεωρούν πως τα έχουν καταφέρει. Το σοκαριστικό είναι πως μία κόλλα Α4 έχει υπερβολικά μικρή διάσταση (δηλ.21 εκ.) πράγμα που σημαίνει πως δεν είναι φυσιολογικό να είναι μία γυναικεία μέση μικρότερη από 21 εκ.

Η δοκιμασία αυτή ξεκίνησε μέσα από μία επιστημονική έρευνα, η οποία υποστηρίζει πως όσο λιγότερο λίπος έχει κάποιος στην μέση τόσο πιο υγιής είναι.

Στην πραγματικότητα όμως, η διάσταση που ενδιαφέρει τους γιατρούς είναι η περίμετρος κι όχι το φάρδος. Άρα το μόνο που μπορεί να πει η σύγκριση της μέσης με ένα κομμάτι χαρτί είναι αν σε φάρδος είναι πιο μικρή από 21 εκατοστά.

Όπως ήταν φυσικό πολλές γυναίκες αντέδρασαν σε αυτή την εμμονή, ανεβάζοντας τις δικές τους φωτογραφίες ως προς απάντηση των γυναικών που νιώθουν υπερήφανες για την πολύ στενή τους μέση.

Και όσες αντιδρούν…

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.