ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ  ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ!

 Το κοινωνικό, ομαδικό,  εκπαιδευτικό πρόγραμμα, Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ,  αγκαλιάστηκε με αγάπη από τους συμπολίτες μας και συνεχίζει με επιτυχία την λειτουργία του.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ενίοτε και φίλοι μουσικοί και εφαρμόζεται από τον Αναπτυξιακό-Πολιτιστικό-Περιβαλλοντικό Σύλλογο Κατοίκων Συνοικιών Αγ. Νικολάου, Αγ. Δημητρίου και Αγ. Γεωργίου.

Τον συντονισμό και την διδασκαλία στα πλαίσια   του προγράμματος έχει ο διδάκτορας Μουσικής Παιδαγωγικής και διευθυντής Χορωδιών, κ. Γιώργος Σακελλαρίδης.

Λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα.

  • Χορωδία Μικτών φωνών ενηλίκων. Κάθε Τετάρτη 8.00μμ με 9.00μμ.

 

  • Παιδική «Ορχήστρα» με βασικά όργανα το βιολί και το μαντολίνο. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από τις 5.30μμ έως τις 6.45μμ. (Εδώ τα παιδιά επιλέγουν ένα 40 λεπτό από το συνολικό χρόνο). Στο τμήμα αυτό τα παιδιά συχνά ασχολούνται και με τη φωνητική μουσική (Χορωδιακό τραγούδι).

 

  • «Ορχήστρα» ενηλίκων με βασικά όργανα το μαντολίνο και το βιολί. Κάθε Τετάρτη από τις 6.45μμ έως τις 7.45μμ.

 

Τα μουσικά όργανα υπάρχουν στο χώρο των μαθημάτων και επομένως δεν είναι απαραίτητο να αγοραστούν από τους συμμετέχοντες. Τα μαθήματα γίνονται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο πόλεως Ρόδου (οδός Δενδρινού).

Με χαρά σας πληροφορούμε ότι η κεντρική συναυλία μας με νέο ρεπερτόριο θα πραγματοποιηθεί στις 18-2-2017 στο Δημοτικό θέατρο ενώ θα πραγματοποιηθούν και συναυλίες-εκδηλώσεις σε συνεργασία με άλλους συλλόγους οι οποίες θα ανακοινωθούν με νέα δελτία τύπου προσεχώς.

 

Πληροφορίες μπορείτε να παίρνετε από τον κ. Σακελλαρίδη (697 6968055) και από την πρόεδρο του ΑΠΟΠΕΣ, κυρία Ευαγγελία Γαλανού (6936 720305).

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.