ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Μικτή ομάδα Δωδεκανήσου στο αναπτυξιακό τουρνουά αγοριών της Τ.Ε. Σάμου

Από 3 έως 6 Ιουλίου θα διεξαχθεί στη Σάμο το αναπτυξιακό τουρνουά αγοριών που διοργανώνει η Τ.Ε. Σάμου υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Κ., με την παρουσία και της μικτής ομάδας της Δωδεκανήσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φιλοξενία και η διατροφή των αθ λητών θα γίνει από την Τ.Ε. Σάμου, ενώ η μετακίνηση της ομάδας μας στο νησί του Πυθαγόρα, με έξοδα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου.

Οι δύο προπονητές της μικτής μας ομάδας Βενέτης Θωμίδης και Δημήτρης Τζομάκας κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να οριστικοποιήσουν το ρόστερ της μικτής μας ομάδας, το οποίο θα έχει ορισμένες αλλαγές σε σχέση με εκείνο που παρουσιάστηκε στα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια με την Σάμο.

Μετά από σύσκεψη που έγινε μεταξύ της προέδρου της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου Ανδριάνας Μπαφίτη και των δύο προπονητών μας, αποφασίστηκε τα παιδιά που προέρχονται από ομάδες του βορείου συγκροτήματος να έρθουν νωρίτερα στη Ρόδο για να κάνουν όλα μαζί προπονήσεις, ώστε η ομάδα μας να παρουσιάσει μία επίσης καλή εικόνα στα παιχνίδια της Σάμου. Μάλιστα τα παιδιά θα μείνουν στο ξενοδοχείο «Αύρα» του κ. Κώστα Χαλκιόπουλου. Πρόκειται για μία ευγενική χορηγία του ίδιου και για το λόγο αυτό η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου τον ευχαριστεί θερμά. Επίσης κατόπιν ενεργειών της προέδρου της Τ.Ε. Δωδεκανήσου κ. Ανδριάνας Μπαφίτη, η μικτή μας ομάδα θα παρουσιαστεί στη Σάμο με νέες εμφανίσεις.

Τέλος, η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου έκανε αίτημα στην Ε.Ο.Κ., προκειμένου ένας διαιτητής από τον τοπικό μας σύνδεσμο (Σ.Δ.Κ.Δ.) να συνοδεύσει την αποστολή στη Σάμο και να διευθύνει ορισμένους από τους αγώνες του αναπτυξιακού τουρνουά.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.